Biografie DIANA ROMAN, Simona din Ingeri Pierduti. CV-ul unei tinere actrite, vârstă, zodie, iubit.

Scurt Wiki biografic Diana Roman. Cand s-a născut Diana Roman. In ce seriale a jucat Diana Roman. Ce vărstă şi ce zodie este Diana Roman.

Data nașterii Diana Roman: 27 martie 1991 (zodia Berbec), la Slatina-Olt

Studii: Colegiul National Mircea cel Batran, studenta anul II la Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica (UNATC), Bucuresti

Ideal in viata: sa ajunga o actriță recunoscuta care sa se pastreze departe de tentatiile comerciale ale meseriei de actor.

Am rezumat in cateva cuvinte biografia Dianei Romana, tanara actrita care iin da viata personajului Simona in telenovela "Ingeri Pierduti" de la ACASA TV.
biografie diana roman wiki ingeri pierduti

Diana Romana este fiica cunoscutului regizor de teatru Adrian Roman, asadar actoria este intr-un fel o mostenire de familie.

Regizor de renume în Râmnicu Vâlcea, Adrian Romana a luat-o cu el printre actori, iar la 5 ani, micuta Diana îsi facea debutul pe scena, alaturi de Valentin Teodosiu.

Tot teatrul a fost cel care i-a adus Dianei Roman si marea iubire, un coleg de facultate.

Iubitul Dianei Roman este actor ca si ea. Cei doi s-au cunoscut pe holurile facultatii.

Diana Romana declara ca au atras-o ochii lui si faptul ca, desi parea un tip foarte dur si inabordabil la început, a simtit ca este un baiat deosebit.

Diana Romana isi doreste trei copii, daca se poate. Doua fetite si un baietel.

Felul ei de mâncare preferat e șnițel cu cartofi piure iar concediul ideal este pe insula Corfu.

Insa Diana Romana are si regrete. Cel mai mare regret al ei e ca nu are voce: "Nu pot sa cânt", spunea trista intr-un interviu.
piese teatru wiki diana roman blog vedete

Ioana Flora, Madalina Anea si Diana Roman vin din aceasta toamna, ACASA, in noua telenovela “Ingeri pierduti”, o producție despre dragoste, zambete, lacrimi, intriga, despre viata asa cum este ea.
MAI POTI CITI