URARI LA MULTI ANI PETRU SI PAVEL - NUME DERIVATE Sfintii Petru si Pavel

Mesaje, felicitări, urari aniversare de Sf. Petru si Pavel: La Multi Ani! Urari si mesaje onomastice frumoase pentru Sf Petru și Pavel.

1. O sa venim  in ajutorul celor ce trebuie sa felicite astfel de prieteni ce poarta numele sfinte ale Sf. Petru si Pavel cu câteva idei de sms, idei de mesaje, urari  si felicitari! Mai jos gasiti cateva texte de mesaje de felicitare:

2. O zi de Sf. Petru si Pavel cat mai frumoasa! Fie ca toate clipele frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Petru si Pavel cat mai frumoasa!

3. Un gand senin si cateva șoapte trimise din zari indepartate sa-ti spuna la ureche clipe curate, IUBIRE, FERICIRE, SANATATE. LA MULTI ANI PETRICA! Sa fii iubit si fericit!

4. Azi, de Sf. Petru si Pavel, iti uram si noi sa fii iubita si sa ai parte de tot ce iti doresti. Petrecere frumoasa!

5. Fie ca Sfantul Petru/Pavel pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita! La Multi Ani!

6. La multi ani, Pavel ! La multi ani, Paula ! La multi ani, Petre ! La multi ani, de Sfintii Petru si Pavel!
URARI LA MULTI ANI PETRU SI PAVEL BLOG VEDETE

Nume de fete, nume de baieti... nume derivate din numele Petru si Pavel

Iata si numele derivate din numele Petru si Pavel.

Nume care va vor ajuta ca pe data de 29 iunie, cu ocazia sarbatorii de Sf. Petru si Pavel sa nu omiteti sa felicitati pe cineva dintre cei apropiati si dragi voua.
 1. Petre
 2. Petrache
 3. Petra
 4. Petruta
 5. Paul
 6. Pavelica
 7. Pavelina
 8. Paulina
 9. Paulica
 10. Paula
 11. Paulina
Urari pentru Sf Petru si Pavel
Am sa vin in ajutorul celor ce trebuie sa felicite astfel de prieteni ce poarta numele sfinte cu cateva idei de sms, idei de cadouri si felicitari!
MAI POTI CITI