Biografie MefX, Madalin Slaniceanu de la „Sophie” la „Like a Boss”

MefX, pe numele sau real Madalin Slaniceanu, cunoscut în trecut ca Mef15to, a captat atentia iubitorilor de muzica odata cu lansarea piesei „P.A.R.I.S”, o colaborare cu Criss Blaziny, în februarie 2011.

Ploiesteanul MefX nascut pe 28 iunie 1987 se ocupa singur de compunerea pieselor sale, realizand atat instrumentalul cat si textele track-urilor, iar de masterizare se ocupa Tabba, Clique si Exo.

În luna iulie 2011 a aparut „Sophie”, un single al lui Maximilian, una dintre cele mai de succes piese ale acelui an, care a fost produsa de catre MefX.
biografie mefx blog vedete
La putin timp dupa, este lansata si „Serenada Rap”, împreuna cu Junky si Maximilian.

Ambele single-uri beneficiaza de videoclip, putand fi urmarite în repetate rânduri pe televiziunile muzicale.

La sfarsitul anului 2011, MefX lucreaza cu Tranda pentru piesa celui din urma, „Oarecare”, melodie care a fost prezentata publicului împreuna cu un videoclip.

Anul 2012 începe cu o aparitie pe mixtape-ul lui Mitza, „Robot”, pe piesa „Torace”, alaturi de Mitza, Tranda si Guess Who, unde productia a fost semnata MefX.

În mai 2012, Karie lanseaza „Simplu”, single pe care colaboreaza cu MefX, iar o luna mai târziu este lansata o noua melodie împreuna cu Maximilian, „Like a Boss”.

În luna octombrie 2012 apare albumul lui Tranda, „Evolutia", material pe care poate fi ascultat pe trei piese: „Oarecare", „Ca baietii (feat. Mitza si Junky)" si  „La lume din nou (feat. Spike)".
wiki muzical mefx vedete blog
Pentru piesa „La lume din nou" a fost filmat un videoclip în regia lui Ionut Trandafir, care a fost lansat în luna noiembrie 2012.

La scurt timp dupa premiera videoclipului „La lume din nou”, a urmat turneul de promovare a albumului „Evolutia”, semnat Tranda, unde MefX a aparut ca invitat special pentru toate concertele.