Nicoleta Luciu Intraceuticals ritual de infrumusetare la Noblezza Beauty Lounge Bucuresti

Nicoleta Luciu tine la felul in care arata.

nicoleta luciu tratament cosmetic intraceuticals
Mama a patru copii, cu o cariera in showbiz-ul autohton de peste 14 ani, timp in care a trebuit sa se machieze zilnic, Nicoleta Luciu combate acum semnele imbatranirii tenului cu ajutorul fiolelor minune ce au ca scop reintinerirea pielii si diminuarea ridurilor.

Este vorba de ritualul de infrumusetare INTRACEUTICALS.

Intraceuticals, este tratamentul cosmetic preferat la Madonnei si al multor altor vedete precum: Jennifer Lopez, John Galliano, Naomi Campbell, Justin Timberlake, Eva Longoria, Kate Perry.

Intraceuticals reprezinta cea mai recenta tehnologie in materie de tratamente de rejuvenare faciala neinvaziva, ce constituie alternativa pentru clasicele tratamente de injectari cu acid hialuronic sau botox.

Tratamentul Intraceuticals consta in introducerea in derm (al doilea strat al pielii unde, in mod normal, niciun alt produs cosmetic nu ajunge, decat prin injectari) a unui cocktail de acid hialuronic, vitamine A,C si E, si antioxidanti, prin intermediul oxigenului hiperbaric.

Prezenta Oxigenul Hiperbaric este esenta acestui tratament cosmetic al vedetelor.

Astfel se obtine in scurt timp si fara efecte secundare o hidratare din interior si un aport de vitamine si acid hialuronic vitale pielii pentru a se mentine tanara.

Exista 4 tipuri de tratamente cosmetice Intraceuticals:

1. Tratamentul Rejuvenare: este un tratament non-invaziv destinat ridurilor, liniilor fine si care sporeste in mod semnificativ hidratarea.

2. Tratamentul Opulence: este un tratament calmant, relaxant si potrivit pentru tenul depigmentat.

3. Tratamentul Atoxelina: cu o singura infuzie liniile expresiei devin mai netede, mai ferme si reduse in mod vizibil, conturul ochilor mai definit iar buzele rotunjite.

4. Tratament Clarity: impuritatile si inflamarile sunt eliminate lasand un mediu antibacterian pentru un ten limpede si calm