Deniz Cakir biografie: de la IFFET la Suleyman Magnificul sultana SAH

Pe actrita din IFFET, Deniz Cackir o veti vedea si in episodul 80 din Suleyman Magnificul in rolul sultanei SAH, sora lui Suleyman Magnificul.

Asadar iata cuvinte despre biografia lui DENIZ Cakir.

Talentata actrita din Turcia, Deniz Cakir s-a nascut la 31 decembrie 1983. Deci in 2013 Deniz Cackir va implini varsta de 30 de ani.
biografie deniz cakir iffet suleyman magnificul
Wiki Sultana Sah Deniz Cakir

Nascuta in orasul Ankara, Deniz Cakir si-a desavarsit educatia teatrala la Hacattepe Universite Ankara State Conservatoty.

Apoi Deniz a parasit Ankar si s-a mutat in Istanbul unde si-a facut debutul in serialul de televiziune Kadin Isterse (2004).

A obtinut apoi un guest rol in sitcom-ul "Avrupa yakasi" in 2004.

A urmat apoi un rol in filmul de televiziune, "Sogutlu Hacer Ana"  si o aparitie apreciata in serialele de comedie "Iste Benim" (2006) si "Iki arada ask" (2005).

Insa succesul lui Deniz Cakir a venit odata cu  rolul excelent,  Ferhunde Tekin, rol care a si consacrat-o, din  drama "Yaprak Dokumu" (2006) o productie Kanal D.

Serialul IFFET a insemnat pentru frumoasa Deniz Cackir un nou mare succes.

Personajul  care da si numele serialului, Iffet, interpretata de Deniz Cakir, este o tanara frumoasa care provine dintr-o familie modesta din Turcia.

Insa nu este ultimul rol a lui Deniz.
wiki biografic deniz cakir blog vedete

Pentru ca o vom vedea pe Cakir si in serialul istoric, Suleyman Magnificul.

Daca in serialul "Iffet", personajul interpretat de Deniz Cakir este o tanara saraca, in "Suleyman Magnificul", Deniz se transforma intr-un personaj negativ, o femeie puternica ce se lupta pentru putere, sora lui Suleyman: sultana SAH.

Deniz Cackir o biografie a unei actrite care spune ca unul dintre motto-urile ei in viata este acesta: "Life is beautiful, love is beautiful. There is no life without love".
MAI POTI CITI