DEEPIKA SINGH BIOGRAFIA vedetei din Destine Implinite serialul indian de la National TV

Deepika Singh este o cunoscuta actrita din India pe care aveti ocazia sa o vedeti zilnic in serialul Destine Implinite - DIYA AUR BAATI HUM.

Deepika Singh (FOTO) s-a nascut la data de 26 Iulie 1986 in orasul Delhi intr-o familie respectabila de membrii ai comunitatii Sikh.

Migniona Deepika Singh are inaltimea de 1,62 m se defineste ca fiind o fire carismatica si plina de optimism si este fericita ca mama ei este mandra de ea si de realizarile sale.
biografie Deepika Singh blog vedete

In biografia lui Deepika Singh gasim si un MBA (Master of Business Administration ) luat la Universitatea tehnica din Punjab.

Deepika in afara de a fi actrita, este implicata si in afacerile tatalui sau.

Primele roluri ale Deepika Singh nu au fost cele din seriale.

Deepika Singh a debutat ca actrita in spectacole de teatru pe scenel din Delhi.

Frumoasa Deepika a dorit din totdeauna sa ajunga actrita si crede in faptul ca doar o munca grea si perseverenta iti poate aduce succesul.
wiki Deepika Singh vedete blog

Serialul indian "Destine Implinite" este povestea de iubire dintre Sandhya (Deepika Singh), o tanara de nouasprezece ani, si Sooraj, iubitul ei, poveste care pare sa se transforme, incet, incet, dintr-o dragoste la prima vedere, intr-o mare dezamagire, si asta pentru ca cei doi, desi credeau ca sunt facuti unul pentru celalalt, descopera in foarte scurt timp ca sunt complet diferiti si ca au viziuni despre viata aproape incompatibile.

Distributie  Destine Implinite: Anas Rashid, Deepika Singh, Kanika Maheshwari