Biografie secreta a Luminitei Becali sotia lui Gigi Becali a ajuns pe WowBiz

Gata cu secretele legate de sotia lui Gigi Becali, Luminita Becali are biografia expusa online pe wowbiz.ro

Iata titlul legat de biografia relatiei dintre Luminita Becali si Gigi.

Gigi Becali si Luminita, sotia lui, sunt veri de gradul trei! In unele locuri din Romania, casatoria lor n-ar fi fost acceptata de preoti!... wowbiz.ro

Este un titlu care sa incite interesul?

Pentru cei care vor sa afle mai mult despre biografia sotiei lui Gigi Becali, Luminita va spunem ca spre binele familiei Becali nu este nimic serios de aflat.
Deci care este cancanul monden legat de Gigi si sotia sa LUMINITA BECALI?

Pai wowbiz.ro scrie ca in anumite zone din Romania si in functie de fiecare preot in parte, casatoriile intre veri de gradul trei, asa cum este Gigi cu Luminita, nu sunt agreate de reprezentantii Bisericii, care fie refuza sa oficieze ceremonia, fie cer dispensa de la Patriarhie. 
Si ca aceste casatoriile intre rude indepartate sunt o practica des intalnita la aromani, care prefera sa pastreze astfel averea in cadrul familiei, eliminand riscul aparitiei unui “venetic”.

biografie cancan luminita becali poze wowbiz"Venetic" in accepțiunea aromana inseamna oricine altcineva in afara "etniei". Este atat de important acest subiect?

Aduce el ceva nou despre "exclusivitatea" legata de viata, de biografia misterioasei sotii a lui Gigi Becali, Luminita Becali?

Poate DA, poate NU.

Importanta este audienta.

Important este ca oamenii sunt avizi dupa senzational cu orice pret?

Acum, pe bune... chiar va intereseaza biografia Luminitei Becali?
MAI POTI CITI