Abel Apostol biografia omului de afaceri ucis in Padurea Vladimirescu

Omul de afaceri din Arad Abel Apostol a fost dat disparut de catre familie, si era cautat de vineri, 3 mai, fiul barbatului sustinand ca tatal sau fusese amenintat cu moartea de catre asociatul sau în afaceri. 

Familia mentiona ca omul de afaceri, în vârsta de 55 de ani, a fost vazut ultima data în seara de 1 mai, în incinta bazei sportive pe care o detine.

Conform declaratiilor fiului sau, Albert Apostol, omul de afaceri a avut o discutie mai aprinsa cu asociatii sai, cu doar câteva ore înainte de a disparea.

Si iata ca astazi inevitabilul a fost confirmat.

Omul de afaceri dat disparut la Arad A FOST UCIS. 

Cadavrul, a fost dus într-o padure, iar masina incendiata

Purtatorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Arad, Dan Ursu, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca suspectul retinut în cazul disparitiei omului de afaceri Abel Apostol, respectiv Adrian Buleu, este cercetat pentru infractiunea de omor.

Omul de afaceri Abel Apostol detinea în asociere, în centrul municipiului Arad, pe malul Muresului, o baza sportiva si un restaurant.

Adrian Buleu  a fost retinut pentru 24 de ore, fiind suspect în acest caz. 

Surse din rândul anchetatorilor spuneau ca exista indicii ca intre cei doi barbati ar fi avut loc un conflict, iar Abel Apostol ar fi fost ucis.

In urma cercetarilor au fost descoperite pete de sânge în restaurantul detinut de Apel Apostol si de partenera sa de afaceri. 

Procurorii au ridicat si bucati de gresie pentru teste de laborator, dupa ce angajati ai restaurantului au afirmat ca ar fi fost pusi de catre sefi sa spele pe jos, în seara disparitiei lui Abel Apostol.
MAI POTI CITI