Biografie Claudio Cristo DJ-ul care canta "Together" cu Tamy

Claudio Cristo este un DJ si producator român nascut pe 29 martie 1986.

Interesul sau pentru muzica a luat nastere de mic copil, cand, cantand la chitara, si-a pus in minte sa îsi largeasca orizonturile prin DJ-ing, lucru pe care îl face înca din anul 2000.

Pe langa productiile proprii a început sa remixeze artisti si DJ din România, iar in ultimul timp chiar si de peste hotare.

Reputatia lui Claudio Cristo în Romania este în crestere, fiind invitat prin tot mai multe cluburi în calitate de DJ. Este de asemenea hostul propriei sale emisiuni de radio din 2004.


Asculta Claudio Cristo feat. Andre Rizo - Heartbreaker Radio Edit

Talentul sau muzical atrage dupa sine succesul international, releasurile sale intrând deja pe primele pozitii în mai multe topuri internationale.

Un bun exemplu este E.P.-ul numit “In the sky”, sub labelul Pro-Motions Records din SUA, care a ajuns pe locul 9 în Topul 100 al vânzarilor de pe site-ul AudioJelly.
biografie  Claudio Cristo DJ In the sky
"Together" este piesa cu nr. 2 Claudio Cristo & Tamy, o piesa cu iz de vara, cu mesaj direct pentru cei care se indragostesc in vacante si vor sa ramana impreuna si dupa.

"... Cred ca toti am trecut printr-o astfel de situatie si cu totii ne amintim placut de acea intamplare.”  a spus Claudio Cristo intr-un interviu.

Muzica DJ Claudio Cristo
  • Together ft Tamy (original extende)
  • Together ft. Tammy (radio edit)
  • Teach Me feat. Tamy (Original Xtd Edit)
  • Teach me feat. Tamy (Radio Edit)
  • Citeste mai mult: Claudio Cristo
MAI POTI CITI