STRESCLIN pretul relaxarii si eliminarii tensiunii psihice natural

Intr-o lume mereu in miscare, pusa pe a face bani, stresul cotidian este o afectiune mai mult decat raspandita.

Stresul si tensiunea pishica permanenta sunt flagelul secolului XXI.

Comprimatele de STRESCLIN vin sa va ajute in lupta cu tensiunea psihica, atat de daunatoara intregii dumneavoastre sanatati.

STRESCLIN este un supliment alimentar, un comprimat de Stresclin contine o combinatie de mai multe plante, bine dozate si combinate pentru un efect cat mai bun.

compozitie naturala stresclin pretul relaxarii tale

STRESCLIN este un supliment alimentar care contine extracte din plantele:

-Extract de Withania Somnifera 125 mg
-Extract de Centellia Asiatica 100 mg
-Extract de Valeriana Wallichi 50 mg
-Extract de Hypericum Perforatum 25 mg

Hypericum Perforatum (SUNATOARE) contine taninuri, proantocianidine, flavonoide, bioflavonoide, compusi fenolici, vitaminele A si C.

Sunatoarea este un antidepresiv natural cunoscut, contituentii sai hipericina, hiperforina si pseudohipericina fiind responsabili de efectele sale antidepresive.

Inhibarea reaborbtiei 5 hidroxitriptaminei, este unul dintre mecanismele de actiune avansate pentru Hypericum Perforatum.

Pe langa efectele sale antidepresive, SUNATOAREA mai este folosita si pentru anxietate si comportament obsesiv-compulsiv.

De asemenea, hipericinei si pseudohipericinei, constituenti ai Hypericum Perforatum, le sunt atribuite proprietati antivirale.

O alta planta aflata in compozitia suplimentului Stresclin este Withania Somnifera.

Ashwaganda (Withania somnifera) este o planta tropicala, din familia tomatelor, a carei radacina este un adevarat tezaur de substante energo-stimulente.

Ashwaganda se adreseaza persoanelor obosite, devitalizate.

Withania somnifera a demonstrat ca echilibreaza spectaculos anumite procese care in mod natural sunt perturbate de stres, cum ar fi cel al productiei de leucocite, de corticoizi s.a.m.d.

De asemenea, el diminueaza reactiile inflamatorii (are un efect asemanator celui al prednisonului), procesele inflamatorii fiind mult agravate in conditii de nervozitate, anxietate.

Constituentii din Withania Somnifera sunt responsabili de cresterea capacitatii de adaptare in situatii de stres si de ameliorare a memoriei, dar au si proprietati antioxidante, anxiolitice si psihotrope.

Pretul unui flacon cu 60 de caspule de Stresclin variaza in jurul pretului de 35 de lei, in functie de farmacia de unde alegeti sa il cumparati.

Un pret nu prea mare pentru un organism relaxat si eliberat de tensiune.
MAI POTI CITI