Cornel Tabacaru biografia milionarului cu doua fete de Top 300: Catinca si Stefana

Poate ati auzit de Cornel Tabacaru.

Chiar daca ati auzit sa nu de un roman din top 300 milionari, iata o scurta biografie Cornel Tabacaru.

Viata multi-milionarului Cornel Tabacaru suna ca un scenariu de film.

biografie cornel tabacaru blog vedete
Cornel Tabacaru s-a nascut intr-o familie extrem de modesta, cu parinti invatatori.


A absolvit Dreptul, in 1974.

In perioada comunista, Tabacaru a fost procuror in stagiatura, nu avocat.

Nu a profesat si pur si simplu a ales sa lucreze in turism. Iar in turismul anilor '80 numai cine nu vroia nu face bani si relatii sus puse in nomenclatura de partid.

Cornel Tabacaru si sotia sa, Alina Tabacaru, au reusit sa plece in Canada la aproape un an dupa Revolutie, dupa nasterea primei lui fiice, Stefana.

Multa vreme a fost pe drumuri, intre Canada si Romania si, spune el, a muncit pe branci pentru a-si permite acum orice.

Norocul i-a suras lui Tabacaru din plin dupa Revolutie. In primii cinci ani nu a platit taxe pentru prima firma infiintata.

Apoi, legea romaneasca i-a permis sa mai activeze inca pe atat, daca dovedeste ca firma are continuitate.

Prin anul 1994, romanii erau inca uimiti de tot ceea ce era nou.

Sucul TEC, adus de Cornel Tabacaru, a fost unul dintre acele lucruri care se vindeau in draci, fara sa fie promovate prin niciun fel de publicitate.

Tabacaru are cetatenie romana, canadiana si portoricana, dar este transant câand vine vorba de tara natala.

De loc sunt din Muntii Buzaului, dar pentru mine, acum, acasa este în Canada. Acolo este casa mea.
catinca stefana fete cornel tabacaru vedete blog
În tara înseamna Romania“, declara Cornel Tabacaru intr-un interviu.

Cum multimilionarul Tabacaru se pregateste sa iasa la pensie, el e decis sa le predea stafeta in afaceri superbelor lui fiice, Catinca (31 de ani) si Stefana (23 de ani), care vor avea de administrat o avere de 50 de milioane de dolari.

Catinca Tabacaru e avocat, locuieste în New York, a absolvit Facultatea de Stiinte Politice la Berkeley, California si Facultatea de Drept a prestigioasei Duke-University (Carolina de Nord).

Catinca a fost unul dintre cei 32 de stagiari din intreaga lume acceptati de Tribunalul international din Tanzania, care judeca genocidul din Rwanda.

Fata cea mica, Stefana Tabacaru, nu voia sa studieze in America, voia sa ramana in Canada, ca avea un iubit.

Insa a urmat Columbia University din New York si a devenit jurnalista de fashion.

Biografia unei familii pentru care Romania inca ramane Acasa.



Comentarii

 1. Cornel Tabacaru si sotia sa, Alina Tabacaru, au reusit sa plece in Canada la aproape un an dupa Revolutie, dupa nasterea primei lui fiice, Stefana. vs in superbelor lui fiice, Catinca (31 de ani) si Stefana (23 de ani). Ceva nu se pupa. ( tipa din dreapta, nu stiu exact care din ele este, e uratica bine!)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ce are sula cu prefectura,a evaluat cineva frumusețea familiei Tabacaru.Cand vrem sa fim rai,ne legam de cât de agramat scriu unii,sau,cât de frumos sunt unii sau nu! Hai sa fim serioși!

   Ștergere
 2. @Anonim ,Nu am nici o treaba cu Tabacaru , nici cu fetele sau familia lui, dar ma intreb de ce dreaq tot timpu trebe cate unu sa aiba un comentariu rautacios cand vine vorba un om instarit??Pun gatu jos ca esti sarac si plin de invidie :P

  RăspundețiȘtergere
 3. Cornel Tabacaru lucra in turism la Ploiesti pe vremea lui Ceausescu si dadea bilete pe litoral fara acoperire ! Cand se ducea turistul vedea ca nu sunt valabile ! Un escroc ! Toti colegii care au lucrat cu el il injura ! Colegul lui Voiculescu ( lucreaza si acum in turism ) are numai amintiri neplacute despre el ! In alta ordine de idei dupa ce a plecat a adus din State niste calculatoare mecanice de la gunoi si le-a vandut statului roman pe o gramada de bani. statul roman le-a dat si el la gunoi pentru ca erau depasite. Asta ca sa vedeti cum face statul roman afaceri cu cine da spaga.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da,confirm ca lucra in turism la Ploiesti. Apoi a fost numit director al statiunii Cheia, si cind a venit un control acolo s-au gasit nereguli si a facut putina puscarie. Noroc ca avenit revolutia si a inceput sa faca afaceri cu niste arabi ,avind si ceva bani bineinteles si fiind f.istet si fara scrupule. Apoi a fost TEC-ul si asa a facut o gramada de bani. Fiica cea mare Catinca incepea liceul si a reusit sa-i obtina in Canada un loc de la stat. Asa a plecat sotia cu fata acolo. Apoi el a continuat sa faca bani si tot asa.. pina la urma a plecat si el cu fiica cea mica. Este intradevar un om de succes , f.descurcaret si abil.

   Ștergere

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.