Crema de ochi Mario Badescu Ceramide Eye Gel pret 113 lei


Inainte sa vorbim strict despre crema de ochi cu ceramide de la Mario Badescu, sa spunem cateva cuvinte, scurt wiki despre ceramide.

Ceramidele sunt formate dintr-o asociere inovatoare de ingrediente active, cu actiune asupra problemelor tenului matur.

Mario Badescu Ceramide Eye Gel pretul ochilor sanatosi
Ceramidele reprezinta unul din cele 3 tipuri de lipide care alcatuiesc bariera pielii. Ceramidele sunt esentiale pentru revitalizarea pielii mature, asigurand corectarea si repararea stratului lipidic protector.

Ceramidele intaresc pe termen lung structura naturala a stratului cornos al epidermei.

Deficitul de lipide în piele duce la cresterea permeabilitatii stratului cornos al epidermei, în consecinta la o pierdere mai rapida a apei (TEWL – Transepidermal Water Loss) si în acelasi timp la o pierdere pe termen lung a elasticitatii, a fermitatii si a densitatii pielii.

BENEFICII Crema de ochi Mario Badescu Ceramide Eye Gel: Imbunatateste nivelul de hidratare a pielii din jurul ochilor. Formula acestei creme de zi sa este usoara, nu ingrasa, contine ceramide si extracte de plante hranitoare. Diminueaza pungile si ochii obositi. Crema se pastreaza in frigider pentru un tratament relaxant de dimineata.

CUM SA UTILIZATI Crema de ochi Mario Badescu Ceramide Eye Gel: Tamponati o cantitate mica de gel in jurul si in zona ochilor folosind degetul inelar. Pentru cele mai bune rezultate, utilizati de doua ori pe zi.

INGREDIENTE Crema de ochi Mario Badescu Ceramide Eye Gel: ceramide, Extract de plante, apa, glicerina, silicon, propilenglicol, Uree Diazolidinyl, metilparaben, propilparaben, Trietanolamina, cyclopentasiloxane, dimethiconol, ethylhexyl cocate, lecithin, glycolipids, panax ginseng root extract.

Magazine Cosmetice Mario Badescu Bucuresti


Mario Badescu Shop - Baneasa Shopping City
Telefon: 0743.409.912
E-mail: baneasa@exclusiveskincare.ro

Mario Badescu Shop - AFI Palace Cotroceni
Telefon: 0743.902.757
E-mail: afi@exclusiveskincare.ro

MAI POTI CITI