Nicoleta Macarencu si iubitul Felix "Platitoru'" un cancan monden linistit

Pe scurt despre biografia si cv-ul Nicoletei Macarencu

Nicoleta Macarencu este una dintre putinele prezente feminine din showbiz-ul romanesc care a reusit pana in prezent sa se tina departe de scandalurile prin care se fac remarcate fetele dornice de afirmare.


nicoleta-macarencu-iubit-wiki-vedete-blog
Are 24 de ani si este una dintre cele mai frumoase si provocatoare femei din lume. Nicoleta Macarencu este iepurasul Playboy care stie sa stea departe de scandaluri.

In 2008, frumoasa tulceanca Nicoleta Macarencu a castigat titlul "Miss Bikini", iar in urma cu doi ani a jucat in serialul "Ingerasii", difuzat de Acasa TV.

Primul job a fost tot in domeniul modelling-ului, mai exact o prezentare de moda, la 16 ani, dar primii bani castigati i-a primit ca premiu la un concurs de frumusete organizat la Tulcea, din care Nicoleta Macarencu si-a cumparat un telefon mobil.

In 2011 Nicoleta Macarencu dupa ce a renuntat la job-urile din modelling, si-a dorit sa ramana in acelasi domeniu si si-a deschis un magazin online de haine superbe ale creatorilor romani.

RO-GALLERY este un magazin online dedicat in exclusivitate femeilor, care aduna la un loc peste 30 de designeri romani si numarul lor este in continua crestere de la sezon la sezon

In schimb viata personala a modelului Nicoleta Macarencu este un cancan picant, in care au fost implicati multi Casanova de Dambovita.

In 2009 ziarele tabloide scriau despre relatia de cateva luni pe care Nicoleta ar fi avut-o cu Florin Moldoveanu. Ca Andreea Tivadar si Nicoleta Macarencu au fost la un pas de paruiala pentru ca isi disputau titlul de “amanta oficiala” a lui Florin Moldoveanu.


La mijlocul lunii ianuarie, Pepe a fost invitat la emisiunea "Conferinta de presa" de la Antena 2. Atunci, netam-nesam, a pus ochii pe Nicoleta Macarencu. In timpul emisiunii, Pepe a tot tachinat-o, spre uimirea celor prezenti. Ba mai mult, la un moment dat, Pepe i-a adresat acesteia o invitatie în direct: "Te astept acasa la mine!".
cv nicoleta macarencu blog vedete
Nicoleta Macarencu poza unui designer  fost miss bikini
Dar iubitul Nicoletei Macarencu ramane Felix Bojan, cunoscut drept Felix "Platitoru'".

Felix a fost casatorit cu Denise Popescu, fata fostului subprefect PSD de Valcea, Viorel Popescu, un prosper om de afaceri din zona. Extrem de vigilent, "Platitoru'" a aflat ca sotia lui il insala si, cu ajutorul unui detectiv particular, a obtinut cateva poze compromitatoare.

Acesta nu a depus imediat actele de divort, ci a asteptat pana cand sotia lui a primit o mostenire de multe milioane de euro. In urma partajului si cu ajutorul pozelor incriminatoare, Felix s-a ales cu o suma de noua milioane de euro.

Nicoleta Macarencu si Felix s-au despartit in urma cu un an dandu-si mana in semn de priertenie, dar intre timp si-au dat seama ca nu pot sta departe unul de celalalt. Recent, cei doi au decis ca le este mai bine impreuna si s-au impacat.

MAI POTI CITI