POZE Roxana Ionescu, cea care va ramane mereu "MAMA NATURA"

Roxana Ionescu este bucuresteanca, nascuta la 22 aprilie 1985. A copilarit la tara si nici nu visa ca va ajunge in vizorul publicului,ca va ajunge mai mult sau mai putin vedeta.  Ca va fi urmarita de paparazzi si ca va innebuni barbatii datorita " dotarilor" fizice.

Crede cineva ca va scapa vreodata de porecla cu care s-a pricopsit pe cand era dansatoare la "CIAO DARWIN"?
Roxana-Ionescu-poze-rare-blog-vedete

Blonda cu privire sagalnica este "MAMA NATURA" aka ROXANA IONESCU ex doamna ROXANA GHEORGHE. Dupa  ce s-a lansat  la CIAO DARWIN, ROXANA IONESCU, fosta MISS BOBOC in liceu a invatat cateva din tainele televiziunii.
  • "TABLOU DE NUNTA"
  • VREAU SA FIU MARE VEDETA - coprezentatoare
  • SERVITI, VA ROG
Acestea sunt emisiunile de la ANTENA 1 in care a aparut blondina dar si aparitii la matinalul prezentat de OVIDIU USCAT.

In 2006, ROXANA IONESCU se marita cu omul de afaceri LAURENTIU GHEORGHE. Totul era roz intre ei dar povestea frumoasa de dragoste s-a terminat in acest an. Dupa ce s-a ferit sa dea declaratii presei, dupa ce peste tot apareau articole despre sotul si amanta,ROXANA a dat lucrurile pe fata.

A venit la emisiunea lui MARUTA ,naturala fara nici un pic de fard si a spus publicului " NU AM DIVORTAT PENTRU CA M-AR FI INSELAT CU SORA NASEI. Nu MI-A PICAT BINE CAND AM VAZUT, DAR NU DE ASTA AM DIVORTAT."

Si doar ea si apropriatii stiu motivul sau motivele care au dus la divort. ROXANA IONESCU este una din participantele sezonului al 13-lea la "DANSEZ PENTRU TINE"

Este fericita ca a ajuns in finala si nu regreta toate eforturile depuse  pentru realizarea unui vis. Nici accidentarile nu au scazut din sex-appeal-ul blondei care a uimit audienta, publicul si juriul prin miscarile probocatoare duse pana la extrem

poze roxana ionescu dezgolita de secrete  blog vedete
Si trebuie sa recunoastem! ROXANA IONESCU  e ponderata in aparitii si e atenta la ce declara. Iar  publicul trebuie sa stie ca a facut si face eforturi sa fie pe cont propriu. A terminat o facultate, a reusit sa obtina licenta,chiar dacanu a luat o nota mare. Isi castiga existenta din aparitii la emisiuni, sedinte foto si reclame.

Cu siguranta e altceva in comparatie cu ANDREEA TONCIU de exemplu. Nu e agresiva verbal si cauta sa gaseasca solutii chiar cand numele ii apare intr-un scandal fara voia ei. O fi vorba si de putina publicitate si strategii de PR. Ex sotia lui PEPE ne-a spus ca ROXANA ar fi avut o legatura cu latin -lover-ul. Nimic mai adevarat a spus blonda.

"IMI PLAC BARBATII NORMALI. NU IMI PLAC BARBATII MUSCULOSI.  IMI PLAC BARBATII CARE SA AIBA O FRUMUSETE INTERIOARA."

Roxana se considera atragatoare, energica si mereu bine dispusa.

ROXANA IONESCU este placuta de public, are o doza de modestie si bun simt. In copilarie s-a visat pe rand printesa,doctor si invatatoare. A vazut ca nu poti sa ai un job numit "printesa". Nu a devenit nici medic  si nici invatoatoare. A intrat in televiziune aproape fara voia ei.

Ea spune ca a fost omul potrivit la locul potrivit. Pentru publicul maculin ROXANA este "invatatoarea" de sentimente, "medicul" de suflete si "Printesa" la care viseaza. Domnii au preferat mereu blondele. Iar ROXANA IONESCU sigur este in topul preferintelor.

O persoana publica care prin simpla prezenta poate deveni subiect de stiri ,uneori chiar  de genul
SENZATIONAL.!
MAI POTI CITI