Antonia Dragomir Biografie astrolog candidat PER Alegerile Parlamentare 2012

antonia dragomir biografie astgrolog vedete blog
Iata ca se poate sa iti treci in CV atat activitatea de astrolog cat si cea de posibil deputat.

Acesta ar fi CV-ul Antoniei Dragomir daca va castiga la Alegerile Parlamentare 2012, unde candideaza din partea PER.

Iata o scurta biografie Antonia Dragomir


Data nasterii: 27.09.1980, ora 18 si 9 minute

Zodia Balanta, Ascendent Pesti, Luna Taur, Venus Leu, MC Sagetator


Antonia Dragomir  este licentiata in psihologie, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea din Bucuresti;

Anonia este masterand in cadrul programului masteral "Familie si Societate", specializare in psihosexologie, consiliere si terapie de cuplu si familie, Facultatea de Sociologie-Psihologie, Universitatea Spiru Haret Bucuresti;

Intre Mai-iulie 2007 a fost realizator si prezentator emisiunea Telezodiac, emisiune transmisa live pe posturile tv Antena 1 (concomitent Euforia), OTV, Favorit si produsa de compania Telemedia InteracTV din Budapesta;.

Intre 30 noiembrie, 2 decembrie 2010 o gasim pe Antonia Dragomir  ca si astrolog/psiholog emisiunea Nora pentru mama, Kanal D.

Acum Anonia se mandreste cu onoare de a fi Candidat PER colegiul 25 Bucuresti pentru Camera Deputatilor, acelasi colegiu unde USL l-a trimis pe Gigi Becali sa candideze.

Becali nu este insa deloc incantat de contracandidata sa. "Eu iubesc femeile, le respect, le protejez, dar sunt unele care trebuie duse la preot, spovedite, împartasite, sa tina post pentru ca practica tot felul de magii, ghicesc, citesc în astre. Astea sunt femei care lucreaza cu diavolul. (...) Ea nu este astrolog, cel ce ghiceste noaptea la OTV este satanic", a declarat Jiji la Romania TV.

Iata cum explica Antonia Dragomir decizia de a candida la Alegerile Parlamentare 2012 prin faptul ca are vocatie de activista. “Nu sunt doar sexolog, sunt un om, un cetatean. Vocatia care ma defineste este acea de activist, de voluntar. Am facut voluntariat în spitale înca din liceu. Fara un sistem, adica fara guvernanti, fara tot ce presupune aceasta arta de a guverna un stat, inclusvi mediul în care îmi aduc aportul, nu pot exista rezultate”.

Mai multe detalii despre Astrologul Antonia Dragomir gasiti pe: www.astrolog-psiholog.ro
MAI POTI CITI