Biografia CRISTINA ANDREEA MUSAT aka AMNA -de la TELL ME WHY la FEEL ALONE, si ESTA NOCHE

A fost odata, ca niciodata, o fata care cat era ziua de lunga canta si dansa. Cand o apuca plansul mama sa care a studiat vioara cu HORIA MOCULESCU ii punea cantecele MIRABELEI DAUER si imediat copila se linistea. A crescut a facut LICEUL BILINGV GEORGE ENESCU si apoi FACULTATEA DE RELATII INTERNATIONALE si un masterat in MARKETING SI NEGOCIERA AFACERILOR.

A luat lectii de pian dar nu i-a placut si le-a inlocuit cu lectiile de canto ale liceului de muzica. Suplimentar a luat lectii de canto la scoala CRINEI MARDARE. S-a indeletnicit si cu pictura dar pentru ca nu avea rabdare a abandonat.
wiki amna cristina andreea vedete blog

Cum nu se vedea facand altceva in afara muzicii a purces la concursuri muzicale. Si? "NOI NU VINDEM BRANDURI IN ROMANIA SI ESTE FOARTE GREU PENTRU UN OM CARE NU ARE BANI SI SE CHINUIE PE PROPIILE PICIOARE SA AJUNGA UNDEVA . TOTI AVEM PE CINEVA IN SPATE. SI EU AM FOST LA TOATE CONCURSURILE DE MUZICA SI NU S-A INTAMPLAT NIMIC CU MINE , DESI PROMISIUNI ERAU MULTE. E VORBA DE SANSA".

Si cum a venit sansa totusi? "AM STRANS BANII DE CARE AVEAM NEVOIE, MI-AM PLATIT PIESA, SI AM MERS CU BRANDUL AMNA LA CASA DE DISCURI SI TOT CE S-A  INTAMPLAT CU MINE SI ECHIPA CU CARE ERAM LA I NCEPUT FORMATA DIN MINE SI DOI, TREI OAMENI a FOST REUSITA.! NOI AM MUNCIT NU A VENIT NIMENI SA MA INVENTEZE. MI-AM VANDUT MASINA PE CARE O LUASEM IN LEASING SI AM PORNIT LA DRUM."

Aceste fragmente dintr-un interviu de inceput apartin cantaretei CRISTINA ANDREEA MUSAT.Daca a trebuit sa isi aleaga un nume de scena a mizat pe PUTERE. In pakistaneza AMNA inseamna putere.

"EU IMI PROPUN SA FIU O ARTISTA PUTERNICA,SIGURA PE MINE INSUMI SI SA TRANSMIT UN MESAJ. IN PLUS CRED CA UN NUME ITI IMPRIMA ENERGIE. CRED IN PUTEREA NUMELEI AMNA."

SI ASA AMNA a dat lovitura in 2011 cu hitul TELL ME WHY . Ce nu intelegem este cum a reusit sa devina AMNA un brand dupa ce a declarat ca nu o baga nimeni in seama. Dar ea si echipa ei s-au dus la casa de productie cu brandul AMNA. Era o NECUNOSCUTA CU BRAND SI APOI s-a REBRAND?
Nu trebuia sa spuna ca era un brand .Incearca de acum incolo sa devina un brand. Si asta depinde in primul rand de echipa care investeste in tine si de cati bani se pot investi.

Altfel spus e vorba in primul rand de BANI, ECHIPA, SPECIALISTI , VOCE si apoi urmeaza SANSA. Un hit si lumea iti este deschisa. Asa s-a intamplat cu CRISTINA ANDREEA. MUSAT. Un nume de scena cu impact, echipa, banii si sansa ca primul ei hit sa placa celor din strainatate.

BLONDA AMNA a reusit sa castige doua premii nationale pentru cel mai bun debut si un premiu pentru BEST INTERNATIONAL NEWCOMER in POLONIA. Au inceput concertele internationale in POLONIA,ARMENIA. Si o prima colaborare cu alt artist si un prim flirt.

Un cantaret admirat de poloneze BORYS a fost incantat de blonda noastra si i-a propus o colaborare. Ce a iesit a fost o noua melodie. ESTA NOCHE ,melodia AMNEI in colaborare cu BORYS. Ce spune cantareta de BORYS?

"NE-AM PLACUT F MULT, A FOST O CHIMIE INTRE NOI DOI,DAR TOTUL S-A REZUMAT LA
UN FLIRT SI O TACHINARE RECIPROCA".

Sa fi fost o chestie de promovare?  AMNA nu are timp de iubit este preocupata sa ajunga in top. Recunoaste ca drumul artistilor romani a fost netezit de INNA si ALEXANDRA STAN. Si nu crede in discriminarea artistilor romani in strainatate.

Dupa TELL ME WHY si  She Bangs e timpul pentru FEEL ALONE melodia pe care o iubeste AMNA. De ce? Nu ne-a spus ca este inspirata dintr-o experienta personala.. A trecut peste scurtul capitol de singuratate si a trecut la veselie si optimism.

amna biografie blog vedete
AMNA  e mereu mereu VESELA ,ZAMBITOARE SI BUNA. "SUNT FOARTE OPTIMISTA,VESELA, SUNT O PERSOANA FOARTE CALDA SI FOARTE BUNA. IUBESC ANIMALELE SI IUBESC OAMENII. NU AS PUTEA FI ALTFEL,NICI MACAR CAND AM PROBLEME. UIT DE PROBLEME SI LA SFARSITUL ZILEI MA TREZESC CA SUNT PLINA DE VIATA IN CONTINUARE SI CRED CA ASA AM REUSIT SA TREC PESTE MULTE OBSTACOLE."

Toata vara AMNA a avut concerte si a reusit sa faca si o laringita care a fortat-o sa ia o pauza. AMNA a intrat in clubul mondenelor. Aflam ca face sport, alearga in padurea BANEASA insotita de ciobanescul german SPIKE.  E prezenta la tot felul de evenimente de la lansarea de colectii de rochii la lansarea unor produse de infrumusetare. A intrat in hora vedetelor. E curajoasa si paseste fara teama. Crede in sansa ei de a deveni o cantareata  cunoscuta.

Primul pas a fost facut si asteptam sa vedem evolutia blondei. Pina atunci AMNA se bucura de viata. si ne spune ca stie din proprie  experienta de faptul ca VIATA ESTE SCURTA SI SE POATE TERMINA ABSOLUT IN ORICE MOMENT. De aceea AMNA traieste in fiecare zi ca si cum ar fi ultima zi.

Viata ei inseamna MUZICA. Asculta  RIHANNA, JAY-Z, BEYONCE. Are timp de cate o petrecere. Zilele acesta a petrecut de HALLOWEEN si a avut un costum haios. Poate unii nu au gasit amuzant ca si-a pus tarantule in par. Dar AMNA invata ca e important sa se vorbeasca despre tine. Si de bine si de rau. Pina acum nu a intrat in vizorul paparazzilor dar nu e timpul trecut.

Pina sa o surprinda presa cu vreun iubit, trebuie sa stim ce fel de barbat i-ar atrage atentia AMNEI.
Ar trebui sa semene cu BRAD PITT, ROD STEWART, JAY-Z. Dintre barbatii celebri romani ii admira pe BOTEZATU si pe ADRIAN MUTU. AMNA incepe sa guste valul succesului.


AMNA adica CRISTINA ANDREEA MUSAT. Cu siguranta pe viitor tota lumea o va striga AMNA.
La fel ca si in cazul INNEI. Cine stie de ALEXANDRA APOSTOLEANU? Putini pentru ca INNA e pe buzele tuturor.

De cateva zile AMNA e plecata in COLUMBIA. Lupta sa castige publicul de pe alte meleaguri. Lectia a fost invatata. Atunci cand strainii te iubesc si te apreciaza, calea spre succes e deschisa. Competita e stransa dar AMNA crede in sansa ei.
MAI POTI CITI