Biografie Daniel Constantin Presedinte PC si candidat USL la Brasov

DANIEL CONSTANTIN (FOTO) Presedintele PC candideaza din partea USL la Brasov pentru un loc in Camera Deputatilor, la Alegerile Paralmentare din 2012.

Daniel Constantin a fost ales in anul 2010 la conducerea PC, fiind lansat de Dan Voiculescu, atunci cand acesta s-a retras formal din linia intai a partidului.

Daniel Constantin CV Blog Vedete
SCURT CV Daniel Constantin

Daniel Constantin s-a nascut la  27 iunie 1978, la Pitesti, si este de profesie inginer. A urmat cursurile Facultatii de Zootehnie din cadrul Universitatii de stiinte Agronomice si Medicina Veterinara Bucuresti (1997 - 2002), iar în 2004 a absolvit un master în managementul calitatii si inovatiei.

Daniel Constantin a urmat cursuri de "Imbunatatirea eficientei personalului" (Scottish Agricultural College), precum si de "Imbunatatirea managementului strategic" (Institutul de Administratie Publica Irlanda).

Activitate profesionala Daniel Constantin
  1. Aprilie 2009 – Octombrie 2009 - Director General -  Agentia de Plati si Interventie pentru
  2. Agricultura
  3. 2006 –  2008 - Director General/Administrator, S.C. Logicons S.A.
  4. 2007- 2009 - Evaluator independent, Banca Mondiala in cadrul Proiectului MAKIS
  5. 2003 – iulie 2006 - Coordonator Corpul Consilierilor de Integrare Europeana din cadrul
  6. Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale
  7. 2003 - Consilier la Cabinetul Secretarului de Stat pentru Integrare Europeana din Ministerului
  8. Agriculturii, Padurilor, Apelor si Mediului
  9. 2000- 2003 - Serviciul Campus Universitar al USAMVB – referent

sotie daniel constantin pc wiki vedete blog

Referitor la sotia sa, iata ce scrie Daniel Constantin pe blogul sau oficial: "Am venit in Bucuresti in 1997, si am inceput cursurile Facultatii de Zootehnie impreuna cu sotia mea Ramona. Bucurestiul ne-a atras chiar din primul an de facultate si am inteles, inca de pe atunci, ca aici ne vom construi familia si activitatea."

Daniel Constantin a invatat ca respectul, increderea, admiratia pentru cel care iti este alaturi si te iubeste neconditionat, oferindu-ti tot ce e mai bun din viata lui, sunt principiile pe care se cladeste o relatie care se transforma in timp intr-o familie trainica.

De asemenea Daniel Constantin spune ca valorile personale, cum ar fi generozitatea, spiritul de raspundere si devotamentul pentru o cauza nobila il motiveaza zi de zi si il fac sa priveasca lucrurile cu incredere si seninatate.
MAI POTI CITI