Biografia Mirela STELEA, designer premiat si sotie de fost fotbalist

Mirela Stelea Wiki Sotie Bogdan Stelea Blog Vedete
Mirela Popa a devenit in urma cu doi ani sotia cu acte in regula a fostului portar al nationalei de fotbal BOGDAN STELEA.  Mireasa MIRELA a avut o nunta cu stil si a purtat o rochie roz. Florile au fost o combinatie de cale, trandafiri si hortensii.

MIRELA STELEA a devenit un designer al carui succes e din ce in ce mai vizibil. MIRELA STELEA si-a lansat ieri ultima colectie de rochii "LITTLE BLACK DRESS".

12 rochii ,12 modele de rochii negre avandu-le ca muze pe MARYLIN MONROE, AUDREY HEPBURN si JACQUELINE KENNEDY ONNASIS.

Sedinta foto si filmul de prezentare au  purtat semnatura lui CIPRIAN STRUGARIU aflat la cea de-a treia colaborare cu designerul MIRELA STELEA.

Materiale folosite sunt dantela, matase anaturala, aplicatii de paiete si cristale SWAROWSKI. De ce rochia neagra?

 "ROCHIA NEAGRA TE SCOATE DIN ORICE IMPAS ATUNCI CAND TREBUIE SA TE PREZINTI LA UN EVENIMENT SAU LA UN COCKTAIL. CU NEGRUL MERGI LA SIGUR. PARI SUPLA SI ELEGANTA. ESTE VERSATILA ,DURABILA SI NU SE DEMODEAZA NICIODATA."

Adevarat dar  cred ca e doar o impresie ca arata bine pe oricine si apoi e cat se poate de mohorat sa mergi la o nunta imbracata in negru. MIRELA STELEA a avut un debut fulminant in moda si de aceea a primit si  PREMIUL DE EXCELENTA EVA pentru cel mai bun debut in moda. A fost prezenta la festivalurile de moda la BARCELONA, PARIS si DUBAI.

Colectiile pe care le-a prezentat in DUBAI la DUBAI FASHION s-au bucurat de un mare succes.  Colectiile CRUISE 2011, CRUISE 2012  s-au vandut extrem de bine si in aceasta perioada se fac reduceri la aceste colectii. MIRELA STELEA apare in presa cu sfaturi pentru doamnele si domnisoarele care vor sa arate bine.

MIRELA STELEA face sport, jogging,aerobic. Cheltuie cu nonsalanta 500 de euro pentru a-si intretine frumusetea. Tratamente de intretinere,masti cu argila si mult ulei de argan. E uimitor cum reusete MIRELA sa faca 400 de abdomene pentru un abdomen tonifiat. De ce uimitor?

Mirela STELEA nu a facut sport in permanenta dar odata ce a descoperit binefacerile lui a incercat sa faca din sport un stil de viata. Si atunci de ce sa fie greu sa-si intretina frumusetea? MIRELA STELEA este o femeie norocoasa. Are un job  care ii permite sa se invarta printre lucruri frumoase si calatoreste des. Sotul ei, BOGDAN STELEA este mandru cu o asa sotie.

E tare dragut si este impresionant ca exista femei sincere si MIRELA face parte din aceasta categorie.
mirela stela biografie de cuplu vedete blog
Ce inseamna casnicia pentru MIRELA? "CASNICIA MEA CU BOGDAN ESTE 80% LAPTE SI MIERE si 21% sunt DISCUTII IN CONTRADICTORIU. NE MAI CERTAM."

Sigur, doar MIRELA a avut perioade in care nu era convinsa ca trebuie sa devina domna STELEA. Ba mai mult au fost si la un pas de despartire. Dar BOGDAN alias "ARNOLD" a stiut sa isi cucereasca tanara sotie.
MIRELA STELEA are o stea norocoasa. Colectiile ei sunt la mare cautare si ATELIERUL DE CREATIE MIRELA STELEA este cautat de doamne si domnite cu dare de mana si desigur de vedete din showbizz.

MIRELA STELEA are 34 de ani si amana momentul maternitatii. ESTE CONVINSA CA NU TREBUIE SA FACI COPILUL PENTRU CA APOI SA IL CREASCA O BONA. Da, numai MIRELA SI BOGDAN vor sti cand sa aleaga perioada potrivita pentru a fi parinti.

Si cum sa nu fie viata frumoasa cand ai un job feminin, ai bani sa te intretii, ai posibilitatea sa calatoresti si mai ai si un sot iubitor? Participi la evenimente mondene si ai devenit chiar tu parte din aceasta lume sclipitoare. Ne bucuram ca mai exista si femei fericite in Romania.

MIRELA STELEA este una dintre femeile designer in plina ascensiune. Si cum MIRELA este o femeie ambitioasa nu se va opri din drum. Drumul spre succes a fost deschis iar ea paseste cu gratie si tenacitate.
MAI POTI CITI