Biografie Florin Busuioc "meteo" actorul de la Stirile Protv

Conform biografiei profesionale Florin Busuioc a devenit cunoscut datorita rubricii meteo pe care o prezinta la PRO TV, a premiului castigat la Zurich, "cel mai bun prezentator meteo al anului 2011 din Europa" precum si al rolurilor jucate in filmele "Hanul dintre dealuri", "Ciocarlia" sau "Assassination Games" .

Scurt Wiki Florin Busuioc

CV Florin Busuioc - Meteo 
Porecle: Busu

Data Nasterii: 19 mai 1962

Locul Nasterii: Hunedoara, Romania

Sotie: Marieta, Lili

Copii: Florin Jr, Catinca si Natalia

Nationalitate: Romana

Ocupatie: Actor, prezentator

Florin Busuioc pune succesul în România al "Vremii" pe seama faptului ca le vorbeste telespectatorilor pe limba lor, nu pe limba savantilor.

Florin Busuioc, prezentatorul rubricii Vremea din cadrul Stirilor Pro TV si Lili, sotia sa, sunt fericiti. Iar fericirea are doua nume: Natalie si Catinca, fetitele sale.

Florin a fost crescut cu un mare respect pentru ceea ce inseamna familia. Si crede ca ceea ce i se intampla acum ii implineste plenar toate asteptarile, sperantele, bucuriile.

Busu nu-si doreste nimic special de ziua lui. Un cadou potrivit pe care si l-ar putea face chiar singur ar fi definitivarea scenariului de film pe care tot viseaza sa-l scrie. “Înca mai fac fise de personaje”, marturiseste Busu. “Ca, deh, eu sunt ticait, perfectionist si de moda extrem de veche”, a recunoscut el.

Florin Busuioc a jucat si in filme precum "Blod and Chocolate" (2007), "The Whistleblower" (2010), "Nasa" (2011) si "Assassination Games" (2011).

Florin Busuioc a recunoscut public de mai multe ori ca are un fiu dintr-o alta casatorie. 

El nu se rusineaza cu acest fapt, ba dimpotriva, el spunând ca nu s-a ferit niciodata sa spuna ca are un baiat în varsta de 20 de ani.

UPDATE! Florin Busuioc a fost supus in noaptea de 6 noiembrie 2018 unei operații pentru montarea unui stent, iar acum se află în afară oricărui pericol, a declarat Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt al Spitalul de Urgenţă din Craiova.
MAI POTI CITI