Biografia actritei MONICA DAVIDESCU, discretia talentului

starshiners.ro
Monica Davidescu s-a nascut la 6 august 1972 in Campina judetul Prahova. Inainte de a deveni actrita a fost invatoatoare. Era tare iubita de copii si aceasta dragoste pentru copii nu a disparut nici azi. Monica a fost mereu o sustinatoare a cauzei copiilor bolnavi , orfani ,nevoiasi.

monica davidescu aurelian temisan blog vedete
Venirea in capitala a insemnat intrarea la UNATC, facultate pe care o termina in 1998 la clasa profesorului GRIGORE GONTA.  Bruneta cu ochii verzi avea sa-i cucereasca inima cantaretului AURELIAN TEMISAN. Ce a urmat a fost ca o poveste frumoasa. Pilotul ADRIAN IOVAN fostul sot al ROMANITEI  avea sa le oficializeze dragostea intr-un zbor pe ruta BUCURESTI-ROMA.

A urmat o nunta superba la Palatul SNAGOV, nunta de care s-au ocupat singuri. A fost o nunta cu multi invitati ,400 si ceva. Si va vine a crede ca lista initiala includea 800de invitati? Au refacut lista cu riscul ca unii sa se supere dar  nu aveau spatiu pentru o asa nunta numeroasa.

MONICA si Aurelian Temisan sunt impreuna de 17 ani. S-au casatorit dupa 11 ani si jumatate de relatie. I-a unit dragostea pentru teatru si animalute.

Generozitatea sufleteasca a MONICAI a indemnat-o sa doneze un teren  din judetul Prahova  pentru construirea unui adapost pentru animalele fara stapan, pentru cainii  din Bucuresti. Monica este una din cele mai aprige sustinatoare a cainilor si este si vicepresedinta asociatiei CUTU- CUTU.

MONICA nu s-a dat in laturi sa ii acuze pe cei care s-au imbogatit de pe urma banilor trimisi de fundatii pentru strerilizarea  si eutanasierea cainilor.  Acasa o asteapta mereu 3 catei si o pisica. Prima catelusa a fost primita in dar de la AURELIAN si se numeste AGATHA.

MONICA si AURELIAN se iubesc si asta se vede la o simpla privire. Nu au simtit niciodata sa epateze  sau sa faca caz de cat de adevarata e iubirea lor.  Din 2010 sunt mandrii parinti ai unei fetite ce poarta numele ambilor parinti, DORA MARIA TEMISAN DAVIDESCU.

MONICA DAVIDESCU este o femeie atragatoare dar nu a dat importanta acestui aspect. A preferat sa lase publicul sa o aprecieze pentru munca ei. Inca de la debutul pe scena TEATRULUI NATIONAL, MONICA a fost apreciata.

Monica Davidescu si-a trecut in CV-ul profesional faptul ca a jucat in piese de teatru roluri diverse de la comedie la music-hall, roluri de compozitie.

"VISUL  UNEI NOPTI DE VARA"

"MOLTO IMPRESIONANTE"

"SANZIANA SI PEPELEA"

"PIJAMALELE" la TEATRUL METROPOLIS

"RICHARD al III-lea "

"BOABE DE ROUA PE FRUNZA DE LOTUS IN BATAIA LUNII"

"JOCUL DRAGOSTEI SI AL INTAMPLARII"

"MACHINAL"

"CADAVRUL VIU"

"MOFTURI DE LA UNION"

"TACHE, IANKE si CADAR"

"APUS DE SOARE"

"CHICAGO"

wiki monica davidescu vedete blog
DAN TUDOR, GELU COLCEAG, ALEXANDER HAUSVATER, GRIGORE GONTA,DAN PITA sunt doar din cativa regizori cu care MONICA DAVIDESCU a lucrat.

MONICA a jucat si in filme si in filme de televiziune. A participat la numeroase festivaluri de teatru . A adunat in CV-ul sau  roluri care vorbesc de o cariera deosebita. Si totusi...

Ce crede MONICA?
"ACTOR IN ROMANIA INSEAMNA SUFERINTA si UMILINTA. PREA PUTINA RASPLATA". Un adevar dureros si putini sunt care o spun cu voce tare.

MONICA crede in puterea dragostei, a credintei. ESTE O ACTRITA SPECIALA. Discreta, inteleapta, blanda, un om care incearca prin puterea exemplului sa ofere ajutor altor oameni. Prin zambet, prin actiuni de binefacere.

MONICA DAVIDESCU si AURELIAN TEMISAN sunt unul din cele mai frumoase cupluri .Discreti, frumosi, profesionisti. Iar MONICA va participa in aceasta toamna la emisiunea concurs "DANSEZ PENTRU TINE".

Va intra in ring pentru a ajuta un tanar sa isi implineasca un vis. Cu abnegatie MONICA va face tot ce ii sta in putinta sa fie printre premianti. Nu ar fi prima oara. MONICA a mai participat in calitate de invitat. A vrut sa ajute un om, un copil. Pacat ca multi vor fi cei care de abia acum aud de numele ei.

MONICA DAVIDESCU este in primul rand actrita. Un om admirabil.