Mirela Zivari Biografie - CV via blog mirelazivari.ro

Scurt CV profesional Mirela Zivari, psihoterapeut autonom in psihoterapie rational - emotiva si psiholog specialist in psihologie clinica.

•1990 – 1995   Scoala Normala “ Stefan cel Mare” Bacau - profil: învatatori

•1995 – 1999  Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei - Sectia: Psihologie

• 1999 – 2000 Universitatea din Bucuresti, Master “Psihologie Organizationala si Economica” cu lucrare de Dizertatie “În conturarea imaginii liderului politic de succes…”

In 2009 la Universitatea din Bucuresti  Mirela Zivari devine Doctor în psihologie cu tema : “Studiu asupra patternului psihocomportamental in dependenta de drog”, coordonator Prof.dr. Nicolae Mitrofan
mirela zivari cv psiholog vedete blog

Mirela Zivari este colaborator permanent al publicatiei "Ce se intampla doctore" , al revistelor Femeia, Ideal Mariage si la ziarele  Libertatea, Gandul, Zau.

Mirela Zivari are numeroase articole publicate in Jurnalul National, Evenimentul Zilei, Formula As, Cotidianul, Romania Libera, Click, Gardianul, etc.

In anul 2006, la 1 iunie Mirela Zivari a lansat o revista pentru copii, "Super Tare".

Mirela Zivari a contribuit alaturi de Prof.Univ.Dr. Ruxandra Rascanu la crearea si infiintarea Centrului de Cercetare si Consiliere Psihologica "Adolescentul de Mâine".

In 2009 la 11 ani de la cununia civila, psihologul Mirela Zivari si Aly Zivari si-au unit, destinele si in fata lui Dumnezeu.

Cu aceasta ocazie, sotul Mirelei Zivari, Aly s-a botezat în religia ortodoxa.

Mirela si Aly Zivari au impreuna un baietel, Arian, în vârsta de sapte ani.

Mirela Zivari Contact

O gasiti la sediul Clinicii TerapiaM,
Str. Dumbrava Rosie, nr. 12A, sector 2, Bucuresti.
Tel.: + 4 021.210.22.06, + 4 0734.082.799
E-mail: contact@terapiam.ro
MAI POTI CITI