BIOGRAFIE ROXANA ILIESCU B1 - Wiki via Blog roxanailiescu.ro


Roxana Iliescu a crescut pe culoarele Spitalului de Urgenta. Nu pentru ca ar fi avut probleme medicale ci pentru ca era rasfatata tuturor colegilor mamei sale.

wiki roxana iliescu blog vedete
CV Roxana Iliescu B1 TV
A intrat in fabuloasa lume a ziaristicii in 1990,odata cu lansarea revistei SALUT. La varsta aceea vroia sa fie actrita.

Facea parte din cercul de teatru al Liceului Dimitrie Cantemir si se inscrisese si la Scoala Populara de Arta, sectia actorie, unde l-a avut ca profesor pe Ion Arcudeanu.

Insa Roxana Iliescu a tradat scena pentru Scoala Superioara de Jurnalistica.  A avut profesori senzationali si ii place sa creada ca nu i-a dezamagit.

A crescut firesc, de la presa scrisa si fotografie, la televiziune.

Roxana Iliescu si-a adaugat in CV si un Master in PR si Publicitate si a organizat orice eveniment si campanie de PR posibile.

In paralel cu facultatea a lucrat la revista Privirea, ca redactor cultural. Intalnirea cu Mihai Tatulici a fost senzationala, o sedinta cu el valorand cat un semestru de cursuri la facultate. Acelasi lucru il  spune si despre Ion Cristoiu si Adrian Sarbu, ambii intalniti in perioada in care lucra la SALUT, transformat ulterior in SALUT GENERATIA PRO.

Roxana Iliescu a fugit in televiziune si s-a intors la stadiul de reporter al Stirilor de Acasa. 9 luni mai tarziu a fost atrasa de un nou inceput care trebuia sa se numeasca News Television, Fox Romania actuala B1 TV.

Roxana Iliescu a ramas la B1 TV ca si realizator al emisiunii MONDEN B1 alaturi de producatoarea de televiziune Andrada Moga.

Roxana Iliescu, realizatoarea emisiunii „Monden B1”, difuzata în fiecare zi de sambata si duminica, de la ora 10.00, pe B1 TV, si-a lansat, de curand, pagina de Facebook www.facebook.com/roxanailiescu.ro, dar si „blogosite-ul” www.roxanailiescu.ro.Comentarii