OANA TACHE Biografie - Oana Tache Take Control YouTube

WIKI OANA TACHE

Oana Tache s-a nascuta in data de 3 august 1987 in Bucuresti.

Oana Tache este DJ ProFM, VJ MTV Romania si actrita.

Frumoasa si talentata VJ-ita, Oana Tache si-a inceput cariera in televiziune in cadrul emisiunii pentru copii Abracadabra.

biografie oana tache blog vedete
Pana in 2001, Oana Tache, a continuat sa fie actrita in diversele filme si seriale realizate pentru si la Abracadabra, dar a devenit si prezentatoare a stirilor ProTV JUNIOR.

Intre 2004 si 2006 Oana se alatura grupului de tineri solisti ce fac parte din promotia a 2-a a Scolii Vedetelor.

In 2006, Oana Tache isi trece in CV faptul ca devine colaboratoare a postului Acasa TV si joaca alaturi de Adela Popescu, Carmen Tanase etc in telefilmul "Prea tarziu".

In noiembrie 2007, Oana Tache este selectionata ca DJ/Realizator programe al programului de week-end, intitulat "Party Guide", al postului radio ProFM DANCE.

In anul 2008, Oana este distribuita in lung metrajul "UN FILM SIMPLU", film de debut realizat de Alma Sarbu (fiica lui Adrian Sarbu), in care joaca alaturi de baietii de la Simplu, Laura Cosoi, Razvan Fodor.


Party-maniaca declarata, Oana Tache este fara doar si poate una dintre cele mai crazy-hot aparitii ale verii pe piata muzicala!

Primul ei single se numeste TAKE CONTROL si va fi cu siguranta unul dintre hit-urile verii 2012.

Oana Tache si-a mutat în mod oficial resedinta de vara pe litoralul romanesc, acolo unde realizeaza week-end de week-end emisiunea "ProFM baga mare powered by MTV".

Ca secrete personale vara asta, Oana a declarat ca prefera scortisoara la desert si ceaiul verde pentru diminuarea grasimilor.


OANA TACHE – TAKE CONTROL 2012
MAI POTI CITI