Delia Antal Biografia unei actrite care a jucat in propriul film

Mini Biografie Delia Antal Micuta (are inaltimea de 1.68m) Delia Ancuta Antal s-a nascut in orasul Zalau, Romania. Parintii ei Dorel Antal si Ileana se ocupa cu comertul.

Delia Antal are un frate Daniel Radu Antal. Delia nu a visat ca va deveni un producator de film. Delia se poate lauda cu o diploma în economie, dar visul ei a fost sa fie intotdeauna fie o vedeta de film.

In adolescenta Delia a renuntat un timp la ambitia ei de a deveni actrita. Cei din anturaj au convins-o ca are nevoie de o multime de bani pentru a studia actoria in Romania. Iar parintii ei nu ar fi putut face acest efort financiar.

In anul 2004, de indata ce si-a luat diploma in economie, Delia s-a mutat la Londra, unde a schimbat tot felul de locuri de munca. 

delia antal biografie blog vedete
Insa in momentul in care a reusit sa pune deoparte ceva bani, Delia si-a dedicat tot timpul filmului si actoriei.

Delia Antal a studiat actoria, atat în Londra si Los Angeles. Si in paralel a inceput sa se preocupe de regie.

Delia  a scris, a regizat si a jucat in propriul film: DORA. 

Dupa aceea a jucat-o pe Virgina in filmul Nice Guy. De asemenea Delia Antal a aparut in cateva roluri si pe scenele teatrelor din Londra.


delia antal armand asante wiki vedete blog
Delia Antal a lansat pe data de 26 ianuarie 2011 la Londra cartea „DORA”, un volum despre imigrare si discriminare inspirat din întâmplarile reale alor unor oameni care au avut curajul sa-si construiasca o alta viata dincolo de granitele Romaniei.

Delia Antal este persoana care a prezentat-o pe Monica Gabor celebrului avocat englez, cu care s-a speculat ca fosta doamna Columbeanu ar fi avut o aventura. 

Presa de azi scrie ca Delia Antal si-a facut sprancenele ca ale Victoriei Beckham cu ajutorul Anastasiei Soare!

Ajunsa la Los Angeles, Delia Antal nu a ratat o vizita in salonul Anastasiei Soare din Beverly Hills, acolo unde numeroase vedete precum, Victoria si David Beckham, Oprah, Penelope Cruz, Paris Hilton, Cindy Crawford si chiar Michelle Obama prefera sa-si faca sprancenele.
MAI POTI CITI