GETA BURLACU BIOGRAFIA VEDETEI DEZGOLITE DE HAINE SI COMPLEXE

WIKI GETA BURLACU Geta Birlacu (Georgeta Povorozniuc) s-a nascut pe 22 iulie 1974, in localitatea Balti din Republica Moldova.

Geta este casatorita si are doi copii, Elvira si Sebastian. Pe langa faptul ca este catareata, Geta Burlacu e si prezentatoare de emisiune muzicala al unor posturi locale din Moldova.

A terminat clasa de vioara la Colegiul Muzical din Balti, orasul in care s-a nascut, si apoi Conservatorul de la Chisinau, sectia muzica usoara si jazz.

Unul din cursurile de master le-a facut cu renumita interpreta de jazz Anca Parghel, atunci profesoara la un Conservator din Belgia.

Geta Burlacu Biografie dezgolita de secrete
In mai 2000, Geta Burlacu a participat la un master-class `Jazz-Duo`, cu Anca Parghel, in Belgia, iar in 2006 a fost bursiera a Fundatiei Soros, compartimentul `Muzica`. 

In 2007, Geta Burlacu a cantat in deschiderea concertului sustinut de artistul cubanez Eliades Ochoa la Teatrul National din Bucuresti.

Geta Burlacu s-a casatorit in februarie 2010 cu iubitul ei, Petru Haruta, chiar de Ziua Indragostitilor. La ceremonie au participat si copiii interpretei, Elvira si Sebastian.

La inceputul anului Geta Burlacu s-a dezgolit de haine pentru un pictorial inedit al revistei online pentru femei, unica.md. 

Mandra de noua sa silueta, dupa ce a slabit 13 kilograme, Geta a marturisit ca se simte acum mai plina de energie, dornica de misacare si de bucate sanatoase.

Geta Burlacu isi dorea sa schimbe ceva, nu neaparat în viata sa, ci în felul sau de a fi deoarece succesul sau profesional depinde de felul în care arata.

Citat Geta Burlacu "...M-am invatat singura cum sa fiu fericita. Pot sa ma trezesc dimineata, sa ma uit pe fereastra si sa spun: "Doamne, cat e de frumoasa ploaia de azi! Iti multumesc!". 
MAI POTI CITI