Biografia LIA OLGUTA VASILESCU aka LIA OLGUTA WLASSOPOL, viata intre politica,administratie si familie

Lumea s-a obisnuit cu numele de politician LIA OLGUTA VASILESCU. Dupa sot se numeste LIA OLGUTA WLASSOPL. De doi ani, LIA poate vorbi de baietelul ei, ROBERT STEFAN pe care il considera cea mai mare realizare.

OVIDIU RAZVAN WLASSOPOL  a cucerit-o pe femeia OLGUTA prin  atitudine. Ba chiar la inceput nu l-a placut deloc. Acesta i-a adresat o intrebare capcana atunci cand ii lua un interviu lucru ce nu a fost pe placul ei. Supararea i-a trecut mai ales ca LIA OLGUTA a lucrat in presa. LIA OLGUTA este nascuta la CRAIOVA pe 18 noiembrie 1974.

A absolvit   FACULTATEA DE LITERE a UNIVERSITATII CRAIOVA sectia Romana-Italiana. LIA a intrat in politica cand nu stia nimic. E firesc daca ne gandim ca avea doar 16 ani.

bio olguta lia vasilescu primar craiova blog vedete

S-a inscris in Partidul ROMANIA MARE unde a devenit  purtatoare de cuvant,presedinta a organizatiei de tineret. Chiar daca a schimbat partidul LIA il considera pe VADIM cel mai cult politician, ii poarta respect si mentine si azi relatii civilizate cu "tribunul".


Ambitioasa LIA isi trece in CV burse de studii in ITALIA, DANEMARCA si BELGIA. Are un doctorat in sociologie obtinut la UNIVERSITATEA BUCURESTI in 2007. A tradus din italiana in romana cele 2000 de pagini ale  tratatului de sociologie a  omului VILFREDO PARETO. A scris si lucrari stiintifice. I s-a propus sa modereze o emisiune la un post cunoscut si a refuzat pentru ca ii place ce face in prezent.

Pentru ca este motivata si a avut sustinerea unui stuff de campanie deosebit, LIA OLGUTA VASILESCU a castigat fotoliul de primar al CRAIOVEI. Asta cand nimeni nu ii dadea sanse ,poate nici propia mama. Dar LIA a stiut ca orasul ei are nevoie de o schimbare. Si oamenii o iubesc si o respecta.

Frumusetea e la locul ei atunci cand femeia politician raspunde  replicilor acide ale unor colegi. E bataioasa si curajoasa. Desi a fost supusa unor presiuni nu s-a lasat intimidata. A castigat inima oltenilor atunci cand s-a implicat si in fotbal. Pentru ca vrea ca orasul sa isi recastige echipa de suflet. Stie sa fie ironica si i-a dat o replica pe masura lui MIRCEA SANDU care a acuzat-o ca nu stie fotbal si era cazul sa se informeze, sa dea un telefon la federatie.

OLGUTA nu s-a lasat si i-a dat un raspuns pe masura. "SE PREA POATE SA NU MA PRICEP LA FOTBAL DAR RECUNOSC DINTR=O  PRIVIRE UN PUNGAS SI STIU CE INSEAMNA O LOVITURA DE PEDEAPSA. SI DACA TOT NU MA PRICEP LA FOTBAL CE ROST AVEA SA SUN LA FEDERATIE?"

Apriga femeie ! LIA OLGUTA a tinut sa desluseasca si enigma care ii framanta pe unii si anume de ce baiatul poarta numele ei si nu al tatalui WLASSOPOL. Tatal s-a gandit ca micutului ii va fi mai bine asa cu un nume romanesc in caz ca va imbratisa o cariera politica. Dar cel mai important este ca baiatul va duce numele mai departe in neam si a fost o dorinta a tatalui politicienei. De aceaa baiatul se numeste ROBERT STEFAN VASILESCU.

 LIA OLGUTA are multi prieteni in toata tara si nu ii este teama ca va ramane fara cazare cand va poposi pe undeva in tara si chiar in strainatate. Are prieteni si in alte partide si nu se sfieste sa recunoasca asta.
wiki lia olguta vasilescu blog vedeteIubeste sporturile extreme si ramai mirat cum o femeie frumoasa poate practica rafting-ul,participa la curse de motoare si adora artele martiale ba chiar are o centura. NU II PLAC NEDREPTATILE si lupta pentru DREPTATE.

Numai cine nu munceste nu greseste. Probabil oboseala isi spune cuvantul. Cum altfel sa il numeasca pe EMIL CIORAN un personaj literar? Asta se intampla cand invitata intr-o emisiune a spus ca PATAPIEVICI nu merita sa conduca INSTITUTUL CULTURAL ROMAN. Din 2010 si pina in prezent, LIA OLGUTA VASILESCU este  sefa departamentului PSD,purtatoare de cuvant a PSD si vicepresedinte PSD DOLJ.

Este si membra a grupului parlamentar de prietenie  cu INDONEZIA, CHINA si  BELGIA. POLITICIAN, PRIMAR, EUROPARLAMENTAR. LIA VASILESCU are timp sa le faca pe toate. Vrea sa isi tina promisiunile facute in campanie.

Va construi adaposturi pentru cainii strazii, locuinte, va crea noi locuri de munca si vrea sa redea  frumusetea BALTITEI  sa construiasca in locul mormanelor de gunoi din prezent o splendida zona de agrement. LIA OLGUTA VASILESCU crede in fortele sale. SI VREA SA DUCA la indeplinire absolut TOT CE A PROMIS.

A muncit sa isi construiasca un nume. ESTE SINGURA FEMEIE POLITICIAN care a obtinut la la alegerile uninominale 63% . Si asta vorbeste de la sine despre notorietatea LIEI VASILESCU.
MAI POTI CITI