ANGELICA RIVERA BIOGRAFIE WIKI VEDETA din "Tequila cu suflet de femeie"

BIOGRAFIE ANGELICA RIVERA (Gaviota)

Data nasterii: 02.08.1970 (implineste 42 ani)
Zodia: Leu
Locul nasterii: Mexico City, Mexic
Constitutie: subtire
Înaltime: 170 cm
Culoarea ochilor: caprui
Culoarea parului: saten 
Ocupatie: Actrita  de telenovele

Angelica Rivera s-a nascut intr-o familie de sase frati. Cariera vedetei a inceput la varsta de 14 ani, aparand intr-un videoclip si in mai multe reclame.

Angélica s-a nascut si a trait în metropola Ciudad de Mexico si a avut ca preocupari modeling-ul si actoria.


angelica rivera wiki facebook blog vedete

Viata la tara ii era straina vedetei pana cand a inceput sa se pregateasca pentru a o interpreta pe Gaviota, in telenovela "Tequila cu suflet de femeie".

Angelica Rivera fost maritata cu Jose Alberto Castro, fratele actritei Veronica Castro.

Cei doi au fost casatoriti timp de 14 ani de zile.

Cu  Jose Alberto Castro, Angelica are 3 fete: Angelica Sofia (1996), Fernanda (1999), Regina (2005).

Dupa divort, Angalica Rivera a hotarat ca este foarte important pentru fete sa petreaca mai mult timp cu ele, sa le ajute sa treaca mai usor peste acest episod din viata lor. In consecinta, actrita a decis sa nu se mai implice în mai multe proiecte deodata si sa-si împarta timpul doar între filmarile la telenovela “Tequila cu suflet de femeie” si familie.

angelica-rivera-enrique-pena-biografie-vedete-blogApoi Angeliaca în vârsta de 40 de ani s-a casatorit cu Enrique Peña Nieto (44 de ani), guvernatorul Mexicului, in cadrul unei ceremonii fastuase, care a avut loc sambata, 27 noiembrie.

Acum insa se pare ca viata personala a Angelicai nu mai este asa de roz.

Se pare ca Angelica Rivera, cunoscuta din telenovela a fost batuta de sotul ei, iar Laura Zapata a postat un mesaj care a confirmat faptul in sine.

Actrita din "Tequilla cu suflet de femeie" s-a indragostit de Enrique Pena Nieto in 2008, in timpul unei campanii guvernamentale. In presa s-a zvonit inca de pe atunci ca este vorba doar despre o strategie si ca Enrique Pena Nieto nu urmareste decat sa isi imbunatateasca imaginea de guvernator si sa isi mareasca sansele de a deveni presedintele Mexicului.

Imediat dupa ce Enrique Pena Nieto a devenit guvernatorul Mexicului iar Angelica Rivera prima doamna a Mexicului, actrita a inceput sa publice pe internet tot felul de filmulete care surprindeau exact armonia cuplului prezidential.

Insa se pare ca lucrurile nu stau asta de ideal.

De numele lui Enrique Pena Nieto se leaga mai multe scandaluri. In urma cu cinci ani a  fost banuit de moartea fostei sale sotii, Monica Pretelini.
MAI POTI CITI