ALIODOR MANOLEA WIKI BIOGRAFIC FLACARA VIOLET DE LA BASESCU LA CIUTACU

O scurta biografie a lui Aliodor Manolea, psihoterapeutul lui Basescu, care acum spune ca pentru noi, calea pentru eliminarea suferintei este votul pentru demitere si ca el, Aliodor Manolea votez DA pentru demitere.

aliodor manolea wiki flacara violet blog vedete
Incepând cu ora 22, Aliodor Manolea este invitat la “Vorbe grele cu Victor Ciutacu”, în direct pe Antena 3.

Aliodor Manolea a fost identificat de presa română in 2009, ca fiind parapsihologul lui Traian Băsescu.

Acesta l-a însoțit pe Băsescu în timpul campaniei la dezbaterile electorale. Aliodor Manolea ar fi fost văzut de jurnaliști în mai multe rânduri la sediul de campanie al lui Traian Băsescu

Iar, sotia liderului PSD, Mihaela Geoană, a declarat, în ianuarie 2010, într-o emisiune TV, că sotul său a fost supus unor „atacuri energetice” la dezbaterea finală din campania prezidentială si ca si ea a simțit aceste influente.


Aliodor Manolea este si psiholog in devenire fiind inregistrat la Colegiul Psihologilor din Romania fiind insa un necunoscut in comunitatea psihologilor.

Impreuna cu sotia sa, este actionar la mai multe firme care se ocupa cu editarea de carti, importul de diverse tesaturi speciale si s-a lansat chiar si afaceri imobiliare, fara succes.

Sotia lui Aliodor Manolea, Doina Elena Manolea  era in 2010 directorul Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti. Potrivit cotidianului Romania Libera Elena Manolea a fost numita in aceasta functie in 2009 exact in timpul campaniei electorale. Ea este si membru al PDL, potrivit declaratiei de interese depusa la ITM Bucuresti Elena Manolea ocupa functia de membru-interimar al Biroului Permanent al organizatiei PDL sector sase si vicepresedinte al organizatiei de femei a partidului din acelasi sector.

Astazi insa, Aliodor Manolea, omul care a stat în spatele lui Traian Basescu în campania electorala dramatica din 2009 si la referendumul din 2007, i-a acordat lui Victor Ciutacu un interviu in exclusivitate.

"...Domnule Ciutacu, vorbim despre Traian Basescu, un om langa care am fost în momente cruciale pentru el si pentru tara, un om pe care l-am ajutat pentru ca am crezut în schimbarea în bine. Sunt extrem de dezamagit. Discutam acum pentru  ca ceva din interiorul meu a strigat: Pâna aici! Asa nu se mai poate! Ma aflu aici pentru a povesti despre omul Traian Basescu, asa cum l-am cunoscut în relatia mea  directa cu el."

Asadar nu pierdeti interviul cu Aliodor Manolea realizat de Victor Ciutacu si care va fi prezentat in editia de astazi a emisiunii VORBE GRELE.
MAI POTI CITI