Biografia EDWARD ANINARU de la fotografii,fotograf personal,vedete si iubire

Deja cand spui EDWARD ANINARU spui INNA, fotograf personal, vedete. Da si-a castigat  supranumele de fotograful iubit de vedete. Dar  cum a fostul drumul  pina aici?

Simplu. A inceput din joaca. A trebuit sa inceapa doua facultati pe care nu le-a terminat. Vorbim si de alte doua scoli pe care a reusit sa le absolve. Curios dar nu si pentru EDWARD care a facut si contabilitate si muzica. A fost autodidact. A invatat si-a cumparat aparatura si a participat la mai multe concursuri online de fotografie. A primit feedeback  si a continuat.

A lucrat cu ANTONIA,ALEXANDRA UNGUREANU, ANDREEA BANICA, ALEX VELEA, SIMPLU, HORIA BRENCIU, IRIS, CLAUDETTE si desigur INNA.

A inceput cu un autoportret si un aparat FUJI SG 5000. Acum se bucura de succes dar inca nu se opreste din drum. A facut peste 50 de shootinguri pentru INNA si chiar a reusit sa regizeze clipul artistei numit WOW. In viitor poate se va gandi sa se apuce serios si de productia video.


O fotografie face cat o mie de cuvinte. EDWARD are un portofoliu care vorbeste de la sine despre profesionalismul cu care lucreaza. A realizat coperte pentru ELLE din Romania si Bulgaria, FHM din Romania, Franta, Rusia,Cehia, SHAPE MALYSIA, TANGO, CKM PI, TABU, BOND GIRL, BRAVO GIRL,VIVA, PLAY-BOY, FORBES. Publicatii precum GUARDIAN, BILLBOARD, si-au ilustrat articolele cu fotografii realizate de EDWARD.
biografie EDWARD ANINARU blog vedete
Wiki Edward Aninaru
EDWARD este un barbat aparent timid si retras. Ceea ce este in contradictie cu tatuajele pe care le poarta. Unul este VRAJITORUL DIN OZ si celalat este ALICE IN TARA MINUNILOR. EDWARD adora diminetile in care poate manca cereale cu KEFIR facut in casa. Isi verifica telefonul si apoi ziua de lucru poate incepe.

Iubeste oamenii pozitivi, care iti transmit energie si voie buna. Si mai ales oamenii care zambesc. De jumatate de an,pentru EDWARD fiecare zi este altfel. EDWARD s-a indragostit. Cine sa fie domnita? O fosta cantareata, nimeni alta decat NICOLETA DRAGAN fosta solista de la HI Q. NiCOLETA DRAGAN este stabilita de trei ani in AMERICA. S-a apucat sa studieze psihologia.

In prezent se afla in Romania si este fericita ca poate sta langa iubitul ei EDWARD. Ce vor face mai incolo cand NICOLETA va pleca in AMERICA ei stiu. Oricum EDWARD e mai tot timpul pe drumuri. Jobul pe care l-a transformat in pasiune i-a permis sa calatoreasca si sa cunoasca oameni deosebiti.

Lui EDWARD parca i-ar placea sa existe bugete destinate unui shooting profesionist. E mare diferenta intre ce se face la noi si ce se intampla afara.

Stiti cum este o fotografie pentru EDWARD? "CA O PLACINTA CU RAVASE,COLORATA. Te ademeneste, si pina nu o mananci, nu stii ce te asteapta". Poate vei gasi vreun biletel cu un mesaj ce iti va insenina ziua.

Asa sunt si fotografiile lui EDWARD. NU TE POT LASA INDIFERENT. Sa ne bucuram de munca lui pina nu ii vine vreo idee sa se stabileasca in alta parte decat Romania. EDWARD ANINARU, un nume ce a devenit sinonim cu un MAESTRU in ale fotografiei.

Si acum ca si-a gasit iubirea pozele lui EDWARD vor fi si mai frumoase!
MAI POTI CITI