Treceți la conținutul principal

WIKI de SORINEL RROMUL zis si PUSTIUL sau manelistul cu aspiratii politice si "dragoste" de jurnaliste

SORINEL RROMUL zis si SORINEL PUSTIUL asa cum il stiu iubitorii manelelor, este un manelist studios. A avut curajul de a-si lua un profesor de limba romana pentru corectura textelor si pentru un plus de  chic.

biografie sorinel pustiu blog vedete
Sa vada si romanii ca manelistii stiu sa vorbeasca gramatical. SORINEL stia de la 3 ani ca va deveni un cantaret cunoscut. El poveste pe situl de FACEBOOK cum a fost atras de domnul cu acordeon. Si asa  au inteles si parintii micutului ca odrasla lor va deveni cunoscut mai ales ca nenea cu acordeonul chiar le-a sugerat parintilor sa  ii cumpere copilului un acordeon.

SORINEL PUSTIUL a fost descoperit la o tersa din EFORIE NORD de "marele" impresar artistic FLORIN PETRESCU. Impresionat de glasul baiatului , cel mai "tare" tepuitor de vedete l-a incurajat pe SORINEL sa plece in turnee.

Sa vada cu ochii lui cum ii da gata pe oameni cu muzica lui. Si cand ADI MINUNE taticul taticilor iti acorda un sprijin gata si succesul. Cred ca ADI MINUNEi-a fost mentor PUSTIULUI SORINEL. Vazand ca si politicienii sunt interesati in campanii de muzica manelistilor, SORINEL s-a gandit ca de ce nu si-ar putea incerca si el norocul in partidul lui GEOANA.

Zis si facut. SORINEL a primit oferte si a purces la cantari. Numai ca nu e usor sa te descurci in campanie electorala in Romania. De aceea SORINEL a patit-o in CARREFOUR ORHIDEEA cand a fost injunghiat si apoi spitalizat la URGENTE.  Ce conteaza? Publicitatea negativa sau pozitiva , publicitate sa fie.

SORINEL a cantat si cu DENIDA"printesa" manelelor. MUZICA manelelor nici nu poate incapea intr-un univers. Dar ce versuri au melodiile PUSTIULUI. Pana si "eminenta" de la KANAL D pe numele ei GABRIELA CRISTEA il invinta in emisiunile ei. Sunt sigura ca PUSTIUL i-ar putea explica macar acum in ce de-al 12-lea ceas ce inseamna dragostea pentru parinti.

Ca doar ea GABRIELA CRISTEA are multa "tarie de caracter". Nici pe patul de moarte nu a fost sa isi vada mama bolnava. Si la inmormantarea parintelui ea se distra la piscina. Daca tot o are pe producatoarea lui TEO, ANDREEA GODEANU ma gandesc ca i s-o fi explicat ca asta e reteta pentru audiente.

Sa inviti zilnic cate un manelist. Pai cum sa nu admire romanul manelistul? Acesti oameni care au pornit de la zero si prin munca cinstita, sute de nunti si concerte de-a lungul si de-a largul tarii au ajuns oameni bogati.
Dupa ce a luat cateva lectii de limba romana, invitat intr-o emisiune la B1 TV , SORINEL PUSTIU s-a simtit indreptatit sa atace verbal si nu numai, o jurnalista de la ATAC.

sorinel pustiu iubi iubi facebook blog vedete
A facut-o cu ou si otet pe distinsa jurnalista absolventa magna cum laude de ASE. Si a urcat inca putin in constiinta publicului. Oare ei, jurnalistei i-o fi dedicat SORINEL PUSTIUL melodia "ZANA MEA"?
Trebuie sa admitem ca in acest coltisor de rai, ROMANIA manelele sunt la mare cinste.

Daca tot se va face un referendum printre elevii de clasa a 11-a asupra modului in care se va da bacalaureatul eu cred ca ar fi bine venita introducerea materiei "ISTORIA MANELELOR". Cred ca toti elevii ar fi fericiti. Cine credeti ca ar chiuli de la aceasta ora?

Bineinteles ca la fiecare ora va fi invitat cate un manelist. Asa ca sa invete copii din clasele primare ce este si cu ce se mananca maneliada si care sunt domnitorii importanti. Bataliile,  adica cantarile, ar putea fi considerate teze. CAND SI UNDE S-A LANSAT  MELODIA "MAI DA-MI O NOAPTE DE AMOR". Toata lumea s-ar documenta serios si ar sta de dimineata pana seara la biblioteca.

Adevarul este ca manelistii au contribuit la fina educatie a elevilor de la gradinita pana la liceu si de ce nu chiar si pe cei din facultati. Daca se cauta modele de ce nu ar fi ei manelistii, promotorii? SORINEL PUSTIUL si-a castigat un public fidel si la cum am vazut  ca evolueaza, nu se va opri.

Va continua sa cante. Sa ii incante pe oameni. De la oamenii simpli pana la politicieni.  SORINEL mai are un pic pana sa scape de titulatura de pusti. Mai trebuie sa cante ceva pana sa ajunga sa isi schimbe numele. De la SORINEL PUSTIUL va ajunge SORINEL LUMINATU.

Si asteptam ca SORINEL PUSTIUL sa treaca si pe la ACCESUL "domnisoarei " SIMONA GHERHGE. NU de alta dar am vedea-o pe "SIMONICA" luminata de SORINEL.