BIOGRAFIE LAVINIA PETREA - POZE CU STIRISTA LUI MIHAI DEDU

Din 14 mai Mihai Dedu are o noua coprezentatoare la Stirile Pro TV, in persoana Laviniei Petrea.

Lavinia Petrea Wiki - foto
Cum de Mihai Dedu se stiu destule, sa vedem care este biografia Laviniei Petrea, blonda stirista care ne face diminetile mai vesele.

Lavinia Petrea s-a nascut pe 10 iulie acum 24 de ani, în Bucuresti, dar pana la varsta de 7 ani, cand a mers la scoala, a fost crescuta de bunici, in orasul Caracal.

Ce va spuneam de Caracal, orasul care a dat "mari" vedete de televiziune si jurnalisti ca, Marius Tuca si Dan Diaconescu.

Referitor la prim zi de scoala, Lavinia declara intr-un interviu ca era foarte speriata. Era extraordinar de timida si cuminte si nu a scos niciun sunet. Se simteaa urata in uniforma scoalara foarte apretata. Iar pampoanele din cap o faceau sa ii fie si mai rusine.

lavinia petrea facebok blog vedete
Lavinia a lucrat la inceputul vietii ei profesionale intr-un birou notarial, unde redacta o parte din actele pe care le semna notarul. Era mereu sub presiunea timpului si nu se simteaa deloc în largul ei inchisa într-un birou.

Lavinia se uita in fiecare seara la Stirile ProTv si isi dorea foarte mult sa devina reporter de teren. Si astfel sa ajuns sa depuna un CV si, spre surprindrea ei, in cateva zile a fost invitata la un interviu. A mers pe teren alaturi de una dintre cele mai tari echipe care era atunci la Stirile Pro TV: producatorul Septimiu Sarateanu si operatorul Gabriel Cretean.

A gresit mult la început, dar a invatat pentru ca a avut alaturi de ea o echipa care i-a spus ca e normal sa gresesti la început. Septimiu i-a spus cateva cuvinte pe care le are in minte la fiecare filmare la care se duce: ”Fii atenta la detalii, la amanunte care la prima vedere pot parea nesemnificative. Ele pot face diferenta între materialul tau si cel prezentat pe posturile concurente.”

Cat de mult reuseste Lavinia Petrea sa o inlocuiasca la pupitrul stirilor pe fosta prezentatoare Andreea Liptack, doar telespectatorii o pot spune.


Comentariile sunt inchise