Serban Bradisteanu CV - Biografia doctorului lui Adrian Nastase

CV Serban Bradisteanu MEDIC PRIMAR CHIRURGIE CARDIOVASCULARA Dr. Serban Alexandru Bradisteanu s-a nascut in data de 21 mai 1951, in localitatea Sadova, judetul Dolj.

Dr. Serban Alexandru Bradisteanu a absolvit Institutul de Medicina din Cluj în anul 1978, dupa care a obtinut repartitie la spitalul judetean din Târgu Mures.

La Targu Mures a devenit în anul 1991 medic primar în chirurgie cardiovasculara. În 1995 a plecat la Timisoara, iar apoi la Bucuresti.

În anul 2004 Serban Bradisteanu s-a aflat în centrul unei controverse legate de faptul ca a obtinut un grad universitar în mod ilegal.

În legislatura 2000-2004 dr. Bradisteanu a fost senator de Vâlcea din partea PSD.

serban bradisteanu cv wiki blog vedete

În data de 25 octombrie 1999 Serban Bradisteanu a condus la Spitalul de Urgenta Floreasca echipa de medici care a realizat primul transplant de cord efectuat în România.

A fost acuzat de abuz în serviciu si luare de mita în legatura cu o licitatie din 2001, prin care au fost utilate spitalele penitenciare.

A fost trimis în judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) la data de 22 martie 2007.

La data de 3 decembrie 2009 a fost achitat de Tribunalul Bucuresti în acel dosar.

Sentinta de achitare a fost desfiinata de Curtea de Apel Bucuresti, care a retrimis cauza la tribunal. Urmatorul termen de judecata a fost fixat de Tribunalul Bucuresti pentru data de 7 august 2012.

Medicul Serban Bradisteanu s-a ocupat de tratamentul si interventiile chirurgicale efectuate asupra unor personalitati publice judecate în dosare penale. Bradisteanu a fost cel care l-a operat pe omul de afaceri Cristi Borcea înainte ca instanta sa pronunte o sentinta în dosarul "Transferurilor".

Tot Bradisteanu a fost cel care l-a operat si pe Constantin Nicolescu, presedintele Consiliului Judetean Arges care dupa ce judecatorii au decis arestarea sa preventiva într-un dosar de coruptie a acuzat un infarct.

Medicul Serban Bradisteanu, de la Spitalul Floreasca, precum si cei trei politisti judiciari care ar fi trebuit sa execute mandatul lui Adrian Nastase au fost pusi sub urmarire penala, de procurorii DNA, sub acuzatia de favorizarea infractorului.

Cei patru ar fi îngreunat executarea pedepsei de catre Adrian Nastase.

Calitatile de mare chirurg ale dr. Serbanu Bradisteanu nu pot fi contestate insa de nimeni.