Treceți la conținutul principal

Povestea videoclipului "O fata ca ea", Marian Ionescu,Carmin si Ana fata stea

Nu e vorba de o fata si doi baieti dar daca? Care ar putea fi povestea fetei care e o stea? Care trebuie iubita si sustinuta? Recent a aparut pe piata videoclipul trupei DIRECTIA 5, "O fata ca ea".

Filmarile au avut loc in studiourile Buftea si poarta semnatura regizorului Petre Nastase. Carmin Ionescu , baiatul lui Marian Ionescu s-a ocupat de styling-ul piesei si se zice ca a adus imbunatatiri imaginii. Sa ne gandim un pic la versurile piesei. 

Un pic cam aiurea sa nu zic altfel. E vorba de un cuplu de indragostiti cu o ea care se simte neglijata iar mai tarziu el isi da seama de gresala de a nu o fi iubit la timp. Daca schimbi un pic ritmul ai jura ca e o manea.

directia 5 wiki blog vedete
 Melodia ""O FATA CA  EA" nu este noua dar pentru videoclip s-a realizat o alta versiune. Unii zic ca e vorba de un sound proaspat. LOVE STORY? Mai bine zis o drama story.

MARIAN IONESCU liderul formatiei DIRECTIA 5 este cunoscut drept un veritabil DON JUAN. Multe actrite,cantarete si dansatoare s-au chinuit sa  il faca om de casa.

O singura exceptie. ADRIANA,cea care i-a fost o scurta perioada sotie si care nu vrea sa mai auda de el. Singurul lucru bun a fost CARMIN ,baiatul celor doi. CARMIN IONESCU a intrat in atentia presei prin tot felul de lucruri. Cea care este raspunzatoare pentru conturarea profilului de lover al tanarului este ANA LESKO.

ANA Lesko era iubita oficiala a lui IRINEL COLUMBEANU ,prin 2004. Revelionul nu l-au petrecut impreuna iar ANA a fost vazuta prea des in preajma lui MARIAN IONESCU. LA "ZILELE FOCSANULUI" in 2005, ANA era in tandreturi cu fiul CARMIN IONESCU.

Baiatul a fost atat de prins de aceasta poveste de dragoste incat a intrat intr-o grava depresie atunci cand alunecoasa rusoaica i-a spus pa. Ce credeti ca e usor sa fii parasit? Cert este ca totul a culminat cu internarea lui CARMIN fix la SPITALUL de NEBUNI. Prezenta grave tulburari de comportament.
Greu si-a revenit dar mai apoi a inceput  transformarea. A devenit cuceritor si un demn urmas al naravurilor parintelui.

CARMIN IONESCU a cantat intr-o formatie. Bea petrecea si lua cluburile la rand. Printre iubitele la vedere s-au numarat ISSA fosta lui COSTI IONITA, SELENA si ar fi vrut el si LAVINIA de la SPICY. LAVINIA ex SPICY cea care a fost prinsa de paparazzi in blocul lui BANICA JR a tinut sa puna lucrurile la punct.

"CARMIN ESTE UN COPIL SI IN PLUS EU AM PRETENTII LA BARBATI. NU E DE NASUL MEU CARMIN. SUNTEM DOAR AMICI,NIMIC MAI MULT."

La inceputul lunii martie,2012, politia i-a luat carnetul fiind prins beat la volan. Era dupa o noapte in club cu prietenii dar si cu tatal MARIAN. I s-a intocmit dosar penal. Dosarul nu a fost solutionat pentru ca politia nu are bani sa plateasca pentru analizele de la IML. Se pare ca e o poveste complicata parca la indigo cu ceea ce se intampla la HOLLYWOOD. IUBIREA E MARE si fetele sunt  peste tot.

Si totusi cine o regreta pe fata stea? TATAL MARIAN IONESCU sau CARMIN IONESCU FIUL?
MARIAN o regreta pe fosta sotie sau CARMIN pe ANA LESKO? Pentru o viitoare transpunere in muzica a povestii de dragoste recomandam sa gaseasca un textier profesionist. Versurile sunt kitsch poate spera ca adolescentele de 15 ani sa vibreze la videoclipul care pentru a fi mai bine inteles va rula din toamna la inceputul fiecarui film din cinematografe.


MARIAN IONESCU si CARMIN IONESCU, tata si fiu au impartit aceeasi poveste de dragoste? Au suferit in mod diferit dupa aceeasi femeie? O iubita pentru doi barbati? ANA LESKO este specialista in destramarea armoniei in familii? Sau reuseste sa pacaleasca cel mai bine? Cine a avut de castigat? Cine a vrut promovare ? Cine a vrut publicitatea pozitiva sau negativa?

CINE? FATA CA O STEA", O FATA  CA EA"