BIOGRAFIE NICOLAI TAND DE LA IULIA VANTUR LA MONICA BALAJ

Scurta biografie Nicolai Tand "bucatarul" vedetelor.

Nicolai Tand este nascut pe 12 aprilie 1974 in  in Rozavlea, Maramures.

Nicolai este specialistul gastronomic care va incanta în fiecare zi cu retete noi în emisiunea "Euforia Cuisine" de la Euforia TV.

wiki nicolai tand euforia tv blog vedete
Timpul lui se imparte intre emisiunea de la Euforia TV (Euforia Cuisine) si managerierea restaurantului sau “La Cantine de Nicolai”.

“La Cantine de Nicolai” este un restaurant elitist din centrul Capitalei.

Nicolai Tand, managerul restaurantului cu specific frantuzesc, a reusit sa îmbine cu succes gastronomia franceza si lucrarile de arta contemporana care desavarsesc design-ul interior, creand un local cu personalitate, pentru clienti pe masura, inclusiv la buzunar.

Intr-un interviu Nicolai declara ca sele mai valoroase amintiri ale lui încep din copilarie si sunt mesele alaturi de familie, duminica, dupa ce se intorceau de la biserica, apoi prima petrecere de ziua lui pe care a sarbatorit-o la 25 de ani alaturi de prietenii,  iar cea mai recenta amintire a lui Nicolai Tand este legata tot de iubita lui, mai exact momentul în care i-a declarat dorinta de a ramane tot restul vietii împreuna.


Si apropo de iubita...

Bucatarul Nicolai Tand si-a intemeiat o familie alaturi de modelul Monica Balaj.

A facut un copil cu femeia pe care a inselat-o cu Iulia Vantur.

Nicolai este o vedeta printre tinerele care-si petrec weekendurile in club si care cedeaza pe capete sarmului sau.

Se pare ca managerul de 36 de ani a reusit sa stranga in timp record o lista impresionanta de iubite, stabilitatea in amor nefiind punctul sau forte.

Una dintre iubitele lui Nicolai Tand a fost Raluca Sava, asistenta la emisiunea Getei Voinea de la Euforia TV. Nicolai poarta si eticheta de "divortat". 

Pe vremea cand locuia la Paris, s-a insurat cu o frantuzoaica, de care a divortat trei ani mai tarziu, in 2000. In acea perioada, Nicolai era sef de sala la "La Cantine", un renumit restaurant parizian.

Nicolai Tand un bucatar cu CV de "Casanova".

Comentarii

  1. Ce diplome are? Ca eu cred ca nici una. E doar trancaneala si deloc pricepere. Cred ca tot cv ul.lui e mincinos si acolo nu a facut nimic savant in bucatarie. Un interlop.sa vedem si noi ce studii are. Ca ziceaca are 10 clase...maramuresenii pleaca mai mult la furat...in Vest.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa aflu si eu cum un maramuresean doar cu 10 clase, a ajuns de la spalat vase la director de restaurant...Sau poate o "bomba" de cartier, asta se poate...Din ce am vazut la tv este complet pe dinafara. Nu gateste si nu vorbeste ca un bucatar. Taie ingredientele ca unul care face tocana la el in bucatarie. Parerea mea e ca e un impostor in nici un caz bucatar sef
    Nici macar bucatar. Basca toti maramuresenii fura de sting in Vest.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul parerilor trimise spre publicare.