BIOGRAFIE NICOLAI TAND DE LA IULIA VANTUR LA MONICA BALAJ

Scurta biografie Nicolai Tand "bucatarul" vedetelor.

Nicolai Tand este nascut pe 12 aprilie 1974 in  in Rozavlea, Maramures.

Nicolai este specialistul gastronomic care va incanta în fiecare zi cu retete noi în emisiunea "Euforia Cuisine" de la Euforia TV.

wiki nicolai tand euforia tv blog vedete
Timpul lui se imparte intre emisiunea de la Euforia TV (Euforia Cuisine) si managerierea restaurantului sau “La Cantine de Nicolai”.

“La Cantine de Nicolai” este un restaurant elitist din centrul Capitalei.

Nicolai Tand, managerul restaurantului cu specific frantuzesc, a reusit sa îmbine cu succes gastronomia franceza si lucrarile de arta contemporana care desavarsesc design-ul interior, creand un local cu personalitate, pentru clienti pe masura, inclusiv la buzunar.

Intr-un interviu Nicolai declara ca sele mai valoroase amintiri ale lui încep din copilarie si sunt mesele alaturi de familie, duminica, dupa ce se intorceau de la biserica, apoi prima petrecere de ziua lui pe care a sarbatorit-o la 25 de ani alaturi de prietenii,  iar cea mai recenta amintire a lui Nicolai Tand este legata tot de iubita lui, mai exact momentul în care i-a declarat dorinta de a ramane tot restul vietii împreuna.


Si apropo de iubita...

Bucatarul Nicolai Tand si-a intemeiat o familie alaturi de modelul Monica Balaj.

A facut un copil cu femeia pe care a inselat-o cu Iulia Vantur.

Nicolai este o vedeta printre tinerele care-si petrec weekendurile in club si care cedeaza pe capete sarmului sau.

Se pare ca managerul de 36 de ani a reusit sa stranga in timp record o lista impresionanta de iubite, stabilitatea in amor nefiind punctul sau forte.

Una dintre iubitele lui Nicolai Tand a fost Raluca Sava, asistenta la emisiunea Getei Voinea de la Euforia TV. Nicolai poarta si eticheta de "divortat". 

Pe vremea cand locuia la Paris, s-a insurat cu o frantuzoaica, de care a divortat trei ani mai tarziu, in 2000. In acea perioada, Nicolai era sef de sala la "La Cantine", un renumit restaurant parizian.

Nicolai Tand un bucatar cu CV de "Casanova".
MAI POTI CITI