Biografie Diana Dondoe "manechinul" de la masa lui Gadea

Wiki Diana Dondoe Model
Ziarul CANCAN de azi prezinta poze cu Gadea Mihai de la Antena 3 alaturi de cel mai bine cotat manechin de catwalk din Romania, Diana Dondoe. 

Toata scena petrecandu-se la un pranz prelungit la Casa Di David.

Scurta Biografie Diana Dondoe

Data nasterii: 22 decembrie 1982
Locul nasterii: Craiova, Romania
Inaltime Diana Dondoe: 1.77
Culoarea parului: castaniu
Culoarea ochilor: verzi
Masuri: 84 cm-59 cm -89 cm
Marime haine: 36
Marime incaltaminte: 39
Agentie: IMG

In 2003 Diana Dondoe apare in campania primavara-vara Balenciaga si lucreaza cu celebrul fotograf Mario Testino pentru campania publicitara Miu Miu.


La numai un an de la debut, Diana isi trece in biografia profesionala prima apartie pe coperta Vogue Paris, in numarul din noiembrie, fotografiata de Inez van Lamsweerde si Vinoodh Matadin, urmand ca in decembrie Solve Sundsbo sa o pozeze pentru coperta Vogue Japonia.

In anul 2006 Diana devine imaginea Dona Karan si Moschino pentru campaniile de primavara-vara si in martie apare pentru a doua oara pe coperta revistei Flair.

Anul urmator Diana semneaza un contract cu brandul de lenjerie La Perla, devenind imaginea acestuia. In octombrie, in cadrul Paris Fashion Week, defileaza pentru Louis Vuitton si Yves Saint Laurent.

diana dondoe facebook blog vedete
A pozat pentru prestigiosul calendar "Pirelli 2005", unde apare alaturi de alte celebritati, precum Naomi Campbell sau Adriana Lima.

Diana Dondoe  le-a aratat si francezilor ca are cu ce se lauda si de ce este atat de cautata de case de moda precum Chanel, Diane von Furstenberg sau Dior, pozand goala in revista Vogue Paris.

Diana este o femeie cu picioarele pe pamant, care a vorbit deschis in mai multe ocazii despre pericolele din lumea modei, consumul de droguri sau abuzurile sexuale, inclusiv in filmul "Picture me - A Model's Diary", realizat de prietena sa, Sara Ziff.

De asemenea, Diana Dondoe studiaza psihologia la Sorbona si isi imparte viata de vedeta intre Paris, New York si Bucuresti.
MAI POTI CITI