Biografie Katherine Heigl Vedeta din Anatomia lui Grey

SCURTA BIOGRAFIE KATHERINE HEIGL O TANARA VEDETA PE VAL

Biografie Katherine Heigl
Katherine Heigl (FOTO) s-a nascut la 24 noiembrie 1978 in Washington. Este fiica lui Nancy si Paul Heigl si cea mai tânara dintre cei patru copii ai cuplului.

 În 1986, Jason, fratele cel mai mare al lui Katherine, a murit într-un accident de masinp, iar familia a decis sa doneze organele copilului.

Acesta este motivul pentru care, mai târziu, Katherine Heigl a devenit purtator de cuvânt al Donate Life America.

Katherine Heigl si-a început cariera ca model, iar îar în lumea filmului a debutat cu rolul din filmul That Night.

Celebritatea i-a venit cu serialul-fenomen Anatomia lui Grey, în care Katherine Heigl a jucat rolul doctoritei Izzie Stevens.

In 2007 castiga premiul Emmy pentru rolul secundar din Grey's Anatomy. In ianuarie 2008 este lansat 27 Dresses, pelicula in care Heigl joaca alaturi de James Marsden.

In ciuda succesului rasunator avut cu serialul Grey's Anatomy, Katherine Heigl a parasit distributia, invocand faptul ca a dorit sa se dedice mai mult familiei, desi zvonurile spuneau cu totul altceva.

Katherine a fost implicata intr-o relatie cu Jason Behr timp de doi ani, in timpul filmarilor de la "Roswell".

In iunie 2006, Katherine Heigl  se logodeste cu cantaretul Josh Kelley, pe care l-a cunoscut cand acesta filmul videoclipul pentru melodia "Only You". S-au casatorit pe 23 decembrie 2007, in Park City, Utah.

Katherine Heigl lucreaza la asociatia Best Friends Animal Society, are 6 caini si a infiintat o fundatie in memoria fratelui sau.