RYAN O NEAL se pregateste de moarte sau Biografia actorului care ne lasa o lectie de viata

CHARLES PATRICK RYAN O NEAL este numele sau intreg. Pentru cinefilii din lume el ramane RYAN O NEAL neuitatul actor din LOVE STORY filmul castigator al OSCARULUI din 1970. A jucat atat de bine rolul indragostitului care isi pierde iubita in film incat soarta cruda i-a oferit "sansa" de a juca acest rol in viata reala.

biografia wiki ryan o neal blog vedete
Femeia pe care a iubit-o cel mai mult actrita FARRAH FAWCET a murit de cancer in 2009 iar RYAN i-a stat alaturi si a trebuit sa fie curajos. Lui FARRAH nu i s-a parut nedrept. A luptat pina in ultima clipa. Fiul lui RYAN si a lui FARRAH, REDMONT James FAWCETT O NEAL era in acea perioada in inchisoare fiind acuzat de trafic de droguri.

RYAN a fost un erou dar e inuman sa suporti atata durere. FARAHH nu a stiut niciodata de necazurile fiului si nici fiului nu i-au fost transmise greutatile prin care treceau parintii lui. RYAN era nevoit. sa-si minta si fiul in legatura cu starea mamei.

"IT S A LOVE STORY. I JUST DONT KNOW HOW TO PLAY THIS ONE. I DONT KNOW THIS WORLD WITHOUT HER. CANCER IS AN INSIDIOUS ENEMY." RYAN O NEAL a fost nevoit sa priveasca cum FARRAH se lupta. in acesta batalie nedreapta. Era asa, cum declara actorul, ca si cum ar fi fost injunghiat in inima zilnic.

Si Dumnezeu daca l-a vazut erou in aceasta batalie a facut ca RYAN sa se lupte in prezent cu 3 tipuri de cancer" de fata, de prostata si leucemie cronica. Ultimul tip de cancer a fost diagnosticat cu putina vreme in urma. Ce zice RYAN?

Ma intrebati daca imi pasa daca imi este frica? NU IMI PASA!!! RYAN O NEAL  si-a amanat tratamentul de cancer pina la terminarea turneului de promovare a volumului sau de memorii BOTH OF US MY LIFE WITH FARRAH. De aceeasi parte a baricadei , VIATA MEA CU FARRAH este un ultim omagiu pe care RYAN il aduce iubitei sale pe care o va regasi in ceruri.

"Cartea aceasta "striga" sa fie scrisa si vanduta". Am decis sa termin acest turneu de promovare a volumului meu de memorii si apoi am sa ma ocup de cancerele mele. Sunt constient ca asta poate sa imi grabeasca moartea. Am fost de acord sa accept un tratament de ultima generatie. Medicii imi vor congela acea parte a  organismului afectata de cancer."

Deci RYAN O NEAL priveste sfidator cu inima dechisa moartea in fata.  Nu ii este teama. Sau foarte putin simte, Cred ca este fericit ca moartea il va duce cand va dori alaturi de FARRAH.

E dezarmant sa vezi un om bolnav de cancer atat de constient, lucid si curajos. RYAN O NEAL debordeaza de luciditate. E ADMIRABIL sa accepti ca moartea face parte din viata. L-ati auzit si l-ati vazut pe actorul SERBAN IONESCU ieri ,care a declarat ca moartea poate veni oricand in orice moment. Ca moartea e un accident si ca asteptam moartea din prima clipa scursa de la nastere.

SERBAN IONESCU a declarat ca poate incheia socotelile cu viata spunand ca RAMBO " I LL BE BACK sau ca LIZ TAYLOR "I LOVE YOU". Doar oamenii puternici care au trecut printr-o tragedie ce se traduce prin pierderea parintilor a fratilor sau surorilor a iubitului invata sa priveasca viata cu alti ochi.

De moarte poti sa te feresti dar sa fii sigur ca nu vei scapa. Prinde ea momentul si te loveste. Sau altfel spus MOARTEA ESTE SINGURUL LUCRU CARE SE INTAMPLA CU SIGURANTA. Romanii au mari lipsuri la capitolul "CUM SA NE PREGATIM DE MOARTE"

Noua romanilor care am trait in comunism nu ni s-a predat materia MOARTEA VA VENI. COPIILOR NU LI SE EXPLICA decat RAREORI ca MOARTEA face parte din VIATA. E greu sa te desparti de parinti de copii de iubiti.  CINE POATE ACCEPTA SA PRIVEASCA MOARTEA ca pe ceva FIRESC?

Si apoi sa invete sa traiasca iar, sa nu cada prada depresiei? De aceea zic ca RYAN O NEAL inainte de moarte ne lasa o lectie de viata admirabila. RYAN traieste de 3 ani in absenta marii sale iubiri FARRAH FAWCETT. Sufera de cancer triplu. Si traieste ca si cum ar fi facut o intelegere cu moartea. Ca si cum i-ar fi cerut timp zabava sa termine ce mai are de facut in asta viata.

.Sa nu ne lasam doborati de boala, necazuri si stres. SA LUPTAM PINA LA ULTIMA SUFLARE asa ca intr-un maraton. SA TRECEM LINIA DE SOSIRE!

CINE POATE SPUNE CA E PREGATIT SA MOARA IN ORICE CLIPA? RYAN O NEAL este pregatit sa moara! Probabil ca ar trebui sa invatam sa fim curajosi si sa traim cu bucurie fiecare zi a vietii noastre.

CHARLES PATRICK RYAN O NEAL s-a nascut la 20 aprilie 1941. A avut 2 mariaje incheiate cu 2 divorturi. Al treilea mariaj a fost cu FARRAH FAWCETT. Din casatoriile sale au rezultat 4 copii, doi cu  prima nevasta, unul cu a doua nevasta si unul cu nevasta numarul 3.

Copii sai i-au daruit 8 nepoti. Prima sotie a lui RYAN se numeste JOANNA COOK MOORE, cea de-a doua este LEIGH TAYLOR. TATUM O NEAL fiica din prima casnicie este si ea actita si este cea mai cunoscuta dintre copii lui RYAN.

WIKI RYAN O NEAL
TATUM O NEAL a fost casatorita cu jucatorul de tenis JOHN MC  ENROE si a avut la randul ei o casnicie tumultoasa incheiata cu un divort. TATUM O NEAL a avut o relatie rece cu tatal sau. A revenit la sentimente mai bune abia in 2011 cand a aparut intr-un show alaturi de tatal sau si l-au sprijinit pe REDMONT la audieri pina cand a fost achitat.

RYAN O NEAL a ajuns la 71 de ani. Va trece in nefiinta dar lasa posteritatii filmele in care a jucat.
LOVE STORY este cea mai frumoasa poveste de dragoste iar filmul LOVE STORY ramane si in prezent number 1 in orice top al celor mai frumoase filme de dragoste.

RYAN ne va privi din film de cate ori ni se va face dor de el. Poate copii sai vor continua sa ii cinsteasca memoria si poate vor lupta in campanii impotriva cancerului.

RYAN O NEAL este un actor indragit si indiferent de cat de tumultoasa i-a fost viata este UN OM ADMIRABIL!

FILMOGRAFIE RYAN O NEAL

 1. THE BIG BOUNCE 1969
 2. THE GAMES 1970
 3. LOVE STORY 1970
 4. THE MOVIEMAKERS 1971
 5. WHAT A UP DOC 1972
 6. THE THIEF WHO CAME TO DINNER 1973
 7. PAPERMOON1973
 8. BANNY LYNTON 1975
 9. WICKELDEON1976
 10. A BRIDGE TOO FAR 1977
 11. THE DRIVER 1978 THE MAIN EVENT 1979
 12. SO FINE 1981
 13. GREEN ICE1981
 14. PARTNERS1982
 15. IRRECOCILIABLE DIFFERENCES 1984
 16. FEVER PITCH 1985
 17.  TOUGH GUYS DONT DANCE 1987
 18. SMALL SACRIFICES 1989.
 19. CHANCES ARE 1989
 20.  FAITHFUL 1996
 21. HACKS 1997
 22. ZERO EFFECT 1998
 23. AN ALLAN SMITHEE FILM: BURN HOLLYWOOD BURN 1998
 24. GENTLEMEN B 2000
 25. THE LAST 2000
 26. PEOPLE I KNOW 2002
 27. MALIBU MOST WANTED 2004

RYAN O NEAL ramane in galeria actorilor iubiti si este un model pentru cei in lupta cu boala nemiloasa a secolului. MULT CURAJ, RYAN!
MAI POTI CITI