Laura Teodoru Biografie prezentatoarea care a luat fata si locul Ilincai Vandici in inima macho-man-ului Ciprian Marica

Laura Teodoru e bruneta, frumoasa si fermecatoare. Are un nume de poem,vine din Constanta de la malul marii.I-a cucerit inima lui Marica CIPRIAN si se pare ca a reusit sa il imblanzeasca usor. Numele celei de juri ca ar fi italianca e LAURA TEODORU.

laura teodoru biografie blog vedete
LAURA TEODORU recunoaste ca femeile frumoase deschid toate usile cu usurinta cu care clipeste din gene MUSETTE, pisicuta aristocrata. Laura a terminat Liceul Pedagogic din Constanta. Desi se vroia educatoare sau invatatoare a renuntat.

Vezi Doamne, posturile din invatamant in oras sunt greu de obtinut daca nu ai pile. Sunt cuvintele LAUREI care nu cred ca se vedea educatoare la sat sau in comunele invecinate Constantei. Pai la cat era de frumoasa cum ar fi putut LAURA sa nu aspire la ceva mai bun?

S-a indragostit de un potent om de afaceri din orasul natal. S-a jucat de-a televiziunea la ANTENA1 CONSTANTA. A prezentat un matinal si a deprins cate ceva din bucataria televiziunii. Sa nu imi spuneti ca televiziunile  nu cauta chipuri dragalase si fotogenice.

Incepi sa fii desteapta abia dupa ce obisnuiesti camera cu chipul tau. Dragalasa LAURA a ramas in relatie cu bogatasul vreme de patru ani. Poate ca cererea in casatorie nu a mai sosit sau poate ca cei doi au descoperit ca vor lucruri diferite de la viata.

Mandria LAUREI, fetita ANA- SOPHIA nu a fost programata dar a fost dorita cel putin asa spune mamica. Avea 28 de ani cand a nascut fetita asa ca LAURA considera ca era varsta la care era de asteptat sa se descurce. Pana una alta a luat drumul capitalei si fetita a ramas in grija parintilor.

LAURA TEODORU a absolvit FACULTATEA DE DREPT din CONSTANTA dar nu a profesat niciodata. Pai cine ar fi luat-o in serios pe bruneta? Examenul in barou este serios si pina ajungi la a fi profesionist ai mult drum de parcurs.

Ti se duce frumusetea nu? Si LAURA a lasat in urma si DREPTUL si o eventuala cariera si a ajuns la REALITATEA TV. Ce face o femeie frumoasa ajunsa in televiziune? Exact! Prezinta stirile sportive.

LAURA TEODORU a invatat ce inseamna cu adevarat o televiziune aici la Bucuresti. REALITATEA-TV a insemnat o scoala adevarata. Vreme de patru ani LAURA a prezentat stirile sportive .

Managerul de la DIGI 24 i-a facut o oferta si LAURA s-a grabit sa accepte. Si LAURA prezinta stirile sportive la DIGI 24. Si traieste nu o idila ci cea mai buna perioada din vita ei. LAURA TEODORU si micuta ei ANA SOPHIA fac parte din universul fotbalistului CIPRIAN MARICA.

Ultima fosta a lui MARICA, ILINCA VANDICI i-a facut reprosuri LAUREI TEODORU. De ce s-a bagat in viata fotbalistului? Dar multa minte iti trebuie sa te apuci sa te certi cu femeia fostului.

Wiki Laura Teodoru Digi 24
Mare macho-man MARICA. ILINCA ex VARGA ILIES, GINA PISTOL si ILINCA VANDICI sunt doar trei dintre cele care i-au trecut prin viata fotbalistului. Sa reuseasca LAURA TEODORU sa -l faca "baiat " de casa pe flusturaticul fotbalist?

MARICA  are o relatia cu LAURA din octombrie 2011. Se pare ca fotbalistul s-a apropiat de fetita LAUREI si petrec vacante in trei. Poate LAURA nu este ADELINA ELISEI CHIVU.

Nici MARICA nu e CHIVU. Dar poate ca LAURA TEODORU ar putea avea norocul ADELINEI. Si poate si LAURA va trece de la activitatea de prezentatoare a stirilor sportive la  activitatea de sotie.
De ce fetele frumoase vor sa devina iubite si neveste de fotbalisti?

Putine fete isi doresc sa aiba un job, sa faca din meserie cariera. De fapt cariera e un cliseu . E un cuvant mare. Putini oameni au o cariera ajung la asa ceva. Daca ajungi dupa un timp sa ai o functie si sa castigi bani mai multi asta nu inseamna ca ai facut o cariera.

Dar in ROMANIA ,repede folosim cuvantul cariera. In orice caz e clar ca LAURA ii este pe plac lui CIPRIAN. Sa vedem ce se mai intampla cu relatia lor in viitor.

Cam greu sa ai un job in presa sa ai grija si de un copil si sa intretii si o relatie la distanta. Cum LAURA e tot copilul mamei, grija pentru fetita. e o problema in mana parintilor. Asa incat LAURA TEODORU se poate ocupa de afirmarea ei in televiziune.

Si de iubirea pentru fotbalistul pe care deja il considera barbatul vietii ei. Femeile care prezinta stirile sportive faca casa cu buna cu sportivii. Poate ca LAURA si CIPRIAN vor trai povestea de dragoste pina in punctul in care totul se va termina prin casatorie.

Deocamdata LAURA TEODORU e prezentatoarea stirilor sportive DIGI 24.

O femeie frumoasa care face fata competitiei de femei frumoase din BUCURESTI. Are un job dorit de tinere. Si un iubit care o face fericita. 
MAI POTI CITI