Biografia CORINEI CHIRIAC aceasta JANE FONDA de ROMANIA

CORINA CHIRIAC a facut parte din tripleta de aur a DIVELOR comunismului. ANGELA SIMILEA si MIRABELA DAUER erau  rivalele sale.

Biografie Corina Chiriac
Pina de curand mai precis in 2005 solistele nu au banuit ca un barbat a bagat zazania in ele Cele trei  au descoperit ca iubitorul cainilor vagabonzi, MIHAI CONSTANTINESCU le vorbea  pe rand spunand ca celelalte  o vorbesc de rau. De ce?

Pai, doar din dorinta de a fi prezent pe afisele spectacolelor alaturi de CORINA CHIRIAC sau MIRABELA DAUER sau ANGELA SIMILEA. E bine cand totul se sfarseste cu bine si adevarul iese la lumina.
Fiecare din cele trei dive . au avut un public doar al lor.

MIRABELA  avea o voce de ridica salile in picioare. Cine nu fredoneaza. si azi, "FOTOLIUL DIN ODAIE"? Sau "CASA MEA" ,slagarul ANGELEI?

Dar CORINA a fost intotdeauna cea mai stilata.

Nu poti sa nu devii nostalgic la auzul unor melodii marca CHIRIAC. "STRADA SPERANTEI", OPRITI TIMPUL", Cine nu revede cu placere , editii de REVELION din 74 pina aproape de 90? Cine nu isi aminteste de TRIO-UL FORMIDABIL ,CORINA, ARSINEL,MARIUS TEICU?

CORINA CHIRIAC absolventa de IATC actualul UNATC a facu furori in turnee internationale in POLONIA, RDG, RFG, ISRAEL, AMERICA. Viata sentimentala a fost presarata de figurile unor barbati frumosi si puternici. CORINA a avut curajul sa incerce traiul in AMERICA.

A luat-o de la zero si a dovedit ca este maestra. In ale vietii. A trait frumos,o viata artistica de neegalat. A  .luat numeroase premii si s-a implicat in activitati caritabile fara sa scoata la lumina acest lucru. A reprezentat ROMANIA la CERBUL DE AUR si MACEDONIA i-a oferit un premiu.

Vorbeste cu caldura de anii scolii si de parintii ei. A facut parte dintr-o familie cu adevarat de elita.  CORINA a ramas fata compozitorului CHIRIAC MIRCEA dar a reusit sa intreaca faima parintelu

NIMIC NU POATE INVINGE IUBIREA este o alta melodie a CORINEI. Si pentru ca a fost mereu o femeie generoasa cu prieteni langa,asa a reusit sa invinga si perioada grea din viata. CORINA CHIRIAC a fost cat pe ce sa isi ia  viata.

Dar a invins viata! CORINA si-a reluat activitatea in televiziune. Ce ironie ! ma refer la faptul ca in vremea cand realiza DUMINICA IN FAMILIE, MIHAELA RADULESCU a avut-o drept invitati  CORINA si ELIZA CHIRIAC,mama si fiica.

corina chiriac wiki blog vedete
Nu ar fi banuit MIHAELA ca tocmai o invitata va reusi sa o infranga in audiente. CORINA si-a pastrat intact farmecul. Vocea ei o recunosti dintr-o mie. Iar emisiunile ei de la VIDEO MAGAZIN raman marturie a bunului gust. In emisiunile ei ca TURNUL BABEL nu gaseai nimic care sa nu iti placa.

In 1999 CORINA a implinit 50 de ani de activitate. De atunci au mai trecut13 ani dar CORINA nu a obosit.

 Si trebuie sa ne bucuram de ARTISTA CORINA CHIRIAC si sa o apreciem pina nue prea tarziu.

SA NE AMINTIM DUMINICA este emisiunea CORINEI de pe NATIONAL TV.

Poate ar fi meritat sa realizeze emisiuni si la alte televiziuni mai pline de resurse financiare. Totusi CORINA este multumita. Si ne bucura sufletele rugandu-ne parca sa fim mai buni in ziua sfanta de duminica.
BRAVO ,CORINA CHIRIAC!

Pentru CORINA CHIRIAC conteaza si nu prea faptul ca emisiunea ei a fost deasupra tuturor audientelor visate vreodata de cineva. CIne ar fi pariat ca ea va reusi sa o infranga pe DIVA DE MONACO? Uite asa invatam macar in cel de-al doisprezecelea ceas ce inseamna cu adevarat O DIVA.

CORINA CHIRIAC merita cu prisosinta acest titlu.


Comentariile sunt inchise