Alegerile MIHAELEI RADULESCU au fost knock out in fata CORINEI CHIRIAC

Realitatea TV a pierdut in meciul de debut in divertisment in fata postului National TV. Totul a fost posibil datorita  valorii care a facut diferenta intre doua femei si doua prezentatoare de televiziune si show-uri.

MIHAELA RADULESCU a ametit publicul masculin cu pantofii LOUBUTIN, rochia rosie ca focul marca DANA BUDEANU si coama bruna a la SALMA HAYEK.

Probabil ca pe durata emisiunii barbatii si femeile nu au putut sa isi ia ochii de la spatele dezgolit al MIHAELEI.
WIKI Mihaela Radulescu
Suparata pe doamnele de la machiaj ce nu au vazut panourile din trecut unde MIHAELA facea campanie anti fumat, ele erau pe hol si nu au fost la datorie sa ii improspateze fondul de ten divei de MONACO.

A transpirat si s-a reabilitat dar nu destul incat sa iasa victorioasa. Ori e o femeie prea sigura pe ea .ori traiul de la MONACO i-a modificat gandirea si comportamentul. Sa nu fi stiut MIHAELA ca noi ne-am saturat sa vedem figuri de politicieni inclusiv duminica?


Trebuie sa ai un tupeu nemarginit sa faci tu reguli care sa bata regulamentul aparitilor politicienilor in campanie electorala. Si chiar daca nu am fi fost in campanie electorala tot nu am fi inghitit cu drag persoanele ce au fost invitate in prima editie a emisiunii tale, MIHAELA!

Ce au. cautat ex ministra UDREA, familia fratilor OPRESCU, AMALIA NASTASE? Ne-ar putea starni buna dispozitie? Si cum a invitat MIHAELA, o PSD-ista notorie ,o doamna din PDL? Poate doar din considerente de  blonda alfa si omega. Iar de AMALIA NASTASE cine ar fi vorbit de nu s-ar fi numit doamna ILIE NASTASE?

Si ELAN ex-ul MIHAELEI a fost cat se poate de vehement in privinta calitatii de doamna a fostei tenismen-ului roman. Sa vii la emisiune sa vorbesti de copii tai cu exul? Pai de ce nu ne-a vorbit despre realizarile ei pe plan profesional? de cat de bine s-a insurubat in mintea celor din strainatate ca doamna NASTASE de si acum lumea o confunda pe AMALIA cu BRIGITTE?

Tare imi e ca emisiunea ALEGERILE MIHAELEI se vor dovedi nu atat de inspirate. CORINA CHIRIAC la cei 63 de ani pe care ii va implini pe 26 octombrie a reusit sa ii dea mai tinerei femei de 42 de ani o lectie.
Si statisticile care masoara audientele stau marturie.

biografie mihaela radulescu blog vedete
Corina CHIRIAC cu emisiunea ei veche si cam prafuita cu o considera unii a strans in fata televizoarelor  504 000 de oameni. RADULEASCA a reusit sa tina treaza atentia a doar 225.000 de oameni in marea lor majoritate femei. CAT DE GRAITOARE ESTE VICTORIA CORINEI CHIRIAC.

Si daca va uitati la pozele in care apar cele doua juri ca divina CORINA detinatoarea celor mai frumoase picioare din shwbizz de pe vremea comunismului e mult mai tanara. CORINA CHIRIAC este o JANE FONDA a ROMANIEI. Si nu numai in privinta fizicului spectaculos dar si farmecului si realizarilor profesionale.

MIHAELA a mizat mult pe calitatile fizice. Si-a imaginat ca ambalajul va ascunde continutul. In parte i-a reusit. Nu minimalizam talentul ei de regina a show-urilor dar scoatem in evidenta ca ea, MIHAELA a cam pierdut ritmul. V-ati uitat la fata MIHAELEI?

Nu vi s-a parut ca e schimbata, ca a slabit mult incat fata ei are acum o alta comformatie? Iar negrul parului punea bine in evidenta acest aspect. Gura ii mergea, are un debit verbal de neegalat. Vivacitatea a ramas neschimbata dar mai e ceva. Poate e prea sigura si nu mai are emotii? Si asta a daunat.

Se spune ca oricat de mare ai devenit e imposibil sa nu ai emotii pe scena. MIHAELA a fost precum echipa de fotbal care a pierdut meciul vietii in fata echipei lui ABRAMOVICI.

MIHAELA ne-a facut promisiunea de a avea invitati deosebiti care se tin deoparte de scandaluri si vulgaritate. Sau MIHAELA de abia asteapta sa faca greseli? ca doar din greseli invata omul. Si uite asa, draga RADULESCU, prima ta emisiune s-a dovedit o cafea cam slaba . Ce valoare are o cafea facuta la ibric in fata unui expresso cu lapte?

UN OM MARE E MODEST. E ceea ce a uitat MIHAELA RADULESCU atunci cand a plecat din ROMANIA.

E greu sa stai departe de lumea care te-a consacrat regina. La MONACO exista gratioasa famile regala si multe femei frumoase. Si evident mult deasupra unei femei veniste din EST. Cine stie la MONACO de vedeta de televiziune MIHAELA? ACOLO standardele de eleganta si realizari profesionale e chiar SUS!

Si de aici vine si dorul MIHAELEI. Se vrea sus in tara pe care a cam vorbit-o de rau la plecarea in strainatate.
MAI POTI CITI