SONYA SMITH BIOGRAFIE "Cautând-o pe Elisa” - Donde Esta Elisa

Scurta biografie protagonista din Cautând-o pe Elisa SONYA SMITH

Nume real: Sonya Eleonora Smith Jacquet (FOTO)
Locul nasterii: Philadelphia, Pennsylvania, SUA
Data nasterii: 23.04.1972 (Varsta 40 ani)
Ocupatie: Actrita  telenovele
Zodia: Taur
Casatorita cu Gabriel Porras.

biografie sonya smith blog vedete
Sonya Smith este fiica actritei Ileana Jacquet si a sotului sau american, Fred Smith.

Desi nascuta în Philadelphia, Pennsylvania, Sonya Smith a crescut în Venezuela si a fost identificata cu însasi cultura venezueleana.

Sonya ramâne o actrita populara nu numai în Venezuela, ci si în alte tari unde telenovelele ei au incantat mii de oameni.

Primul rol sau principal a fost in telenovela "Cara sucia" interpretand-o pe Estrellita Montenegro.


Sonya Smith locuieste in Miami, Florida impreuna cu sotul ei, actorul mexican de telenovele Gabriel Porras.

CV filmografic Sonya Smith

    Unknowns / (2011) - DA Riley
    Aurora (2010) - Angela Amenabar
    Donde Esta Elisa (2010) - Dana Riggs Altamira
    Hunted by Night / (2010) - Tania
    Sama / (2010) - Veronica
    I Didn't Know How I Was (2008) - Detective Higgins
    I Didn't Know Who I Was (2008) - Michelle
    Acorralada / Destine furate (2007) - Gaviota
    La misma luna / Sub aceeasi luna (2007) - Mrs. Snyder Trailer
    Ladrón que roba a ladrón / Niste tâlhari pe cinste (2007) - Veronica Valdez
    Cyxork 7 (2006) - Angela LaSalle
    Olvidarte jamas / Razbunarea Victoriei (2006) - Luisa
    Un sueño en el abismo (1991)
    Pacto de sangre (1985)
sonya smith wiki blog vedete

Pe Sonya Smith o puteti vedea in programul ACASA GOLD in telenovela "Cautand-o pe Elisa" (Donde Esta Elisa) incepand cu 15 aprilie.