Dr. Monica Pop biografie - CV Director Spitalul Clinic de Urgente Oftalmolo

Scurta Biografie a Conf. dr. Monica Pop medic primar oftalmologie, director Spitalul de Urgente Oftalmologice Spitalul de Urgente Oftalmologice Bucuresti

Data si locul nasterii: 22.06.1953, Cluj-Napoca, judetul Cluj.
Stare civila: Casatorita din 1981 cu Dr. Ing. Mircea Pop, cercetator stiintific principal la
Academia Romana – Centrul de Chimie Organica C.D. Nenitescu.
Un copil, Suzana-Letitia (n. 1987), studenta.

monica pop biografie blog vedete
Studii Dr. Pop Monica

Absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti, Facultatea de Medicina Generala, promotia 1979.

Doctor in Stiinte Medicale din 1999, lucrarea cu titlul „Varietatea si terapia urgentelor oftalmologice chirurgicale intr-un spital de profil” distinsa cu calificativul „Summa cum laudae”.

Masterat in „Managementul Sistemului de Sanatate”, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, Universitatea Bucuresti, 2006.

Activitate profesionala in domeniul medical Dr. Monica Pop:

- Peste 3000 de interventii chirurgicale oftamologice:
-  Patologie oftalmo-chirurgicala de urgenta (plagi corneo-sclerale, extractii de
corpi straini intraoculari, plagi palpebrale, reinsertie de glob ocular dupa
avulsii traumatice sau automutilari, iridopexii dupa iridodialize traumatice,
cataracte traumatice etc.)
- Cataracte cu implant de pseudofak
-  Operatii antiglaucomatoase
- Interventii in sfera lacrimala

Site Dr. Monica Pop: www.monicapop.ro

Cea mai mediatizata doctorita din România, oftalmoloaga Monica Pop, a izbutit sa slabeasca nu mai putin de 35 de kilograme în noua luni.

Din lista de alimente a doamnei doctor Pop au disparut cu desavârsire carbohidratii: pastele, pâinea si dulciurile. De asemenea, a eliminat definitiv si masa de seara.

Dimineata manânca un pahar de brânza cu smântâna amestecat cu o lingura de tarâte. La prânz la fel, si nu-i mai este foame toata ziua.

O biografie exceptionala a Monicai Pop, atat ca medic cat si ca om.

6 comentarii:

 1. Este o reala placere s-o vezi si s-o asculti pe aceasta mare doamna si deosebit doctor, pentru care nutresc o deosebita simpatie si consideratie!

  RăspundețiȘtergere
 2. v-a rog din suflet cine poate s-ami dea adresa email a doamnei dott.Monica Pop ...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Este evident ca domana doctor nu si-a facut adresa de email publica. incercati pe adresa de email a Spitalului: oftalmologie@spitaloftalmologie.ro

   Ștergere
 3. Nu stiu daca este un medic bun din punc de vedere profesional ,dar eu am avut neplacerea sa-mi raspunda la telefonul de la seretariatul spitalului si sa ma jigneasca doar pentru ca i-am cerut niste informatii.Nu e posibil ,pentru asta este pusa in conducere?Rusine!!!

  RăspundețiȘtergere
 4. Stimata doamna, v-am urmarit la televizor, intr-un subiect despre religia in scoli, a-ti vorbit despre banii pe care preotii ii conditioneaza. Preotii nu fac slujbe in timpul liber, ei muncesc 24 din 24 de ore pe zi cind sunt solicitati. Ei intretin Biserica, electricitate si caldura... din acesti bani. Medicii din spaga, platesc utilitatile in spital? Medicul ia spaga in spital in fiecare zi din 30, preotul are 4 zile pe luna in care face slujba, el nu poate trai din acesti bani, preotul munceste in timpul saptamanii, e dreptul lui sa mearga cu masina de lux daca si-o permite. Cu respect, preoteasa Daniela.

  RăspundețiȘtergere
 5. Buna ziua,stimata doamna numele meu este Irina, am o rugaminte mare la dumneavoastra, am o prietena al carei baiat (14 ani ) a inceput sa nu mai vada de 1 luna, in tot acest timp ea a fost pe la zeci de doctori chiar si neurologi in Timisoara si rezultatele arata ca nu ar avea probleme este disperata ... a fost chiar si in Ungaria, a facut RMN a iestit ok a facut teste oftalmice au iesit ok ce o sfatuiti.Efectiv nu stie incotro sa o apuce, nu mai are nici putere financiara.Poate fi contactata pe Daniela Milici (https://www.facebook.com/daniela.milici.3?fref=ts)

  RăspundețiȘtergere

Utilizatorul este singurul responsabil pentru continutul mesajelor trimise spre publicare. Ne rezervam dreptul de a nu aproba comentariile care incalca politica noastra.