"Culturalul" jurnalist POMPILIUS ONOFREI in raza de atentie a legendarei actrite JACQUELINE BISSET

Azi povestim despre exagerarea presei dupa parerea mea in privinta asa zisei idile a jurnalistului  POMPILIUS ONOFREI, de la Radio-Romania Actualitati, cu legendara actrita JACQUELINE BISSET. Toata lumea s-a grabit sa spuna ca jurnalistul are o idila cu speciala JACQUELINE BISSET. 

Au stat in aceeasi loja si POMPILIUS si-a apropiat obrazul de cel al actritei. Galant. la plecare romanul educat a condus-o la hotelul Intercontinental. Jacqueline si POMPILIUS au petrecut noaptea impreuna. Si pentru ca a parasit hotelul abia a doua zi la pranz,lumea a inceput sa traga concluzii.

POMPILIUS ONOFREI si JACQUELINE BISSET se cunosc de cel putin un an. Anul trecut s-au intalnit  la SZALBURG. Pompilius  a vazut-o pe Jacqueline la TIF la CLUJ. Zilele acestea JACQUELINE BISSET a fost invitata la Gala UNITER.

Multa lume nici nu stia cum sa ii pronunte numele de familie incercand in franceza. Am citit si mi-a ramas in minte povata cuiva care ne zicea sa ii pronuntam numele de familie ca si cum am spune KISS IT!
pompilius onofrei biografie vedete blog
Pompilius Onofrei Wiki 
Frumoasa JACQUELINE are in prezent 67 de ani. In ciuda frumusetii sale nu prea a fost o femeie fericita. Lumea spune ca i-ar  fi refuzat pe carismaticii MARLON BRANDO si chiar pe FRANK SINATRA.

Asa o fi sau poate nu.! Am fost.noi pe acolo sa o vedem pe JACQUELINE? Ceea ce este cert este ca frumoasa a avut relatii mai lungi sau mai scurte cu barbati frumosi si eleganti. Una dintre relatiile JACQUELINEI a fost VINCENT PEREZ.

JACQUELINE BISSET a preferat sa isi concentreze atentia pe cariera profesionala. Am admirat mereu felul ei de a fi direct si sincer. Actrita a marturisit ca nu isi doreste un copil si nici nu vrea sa fie o femeie casatorita.

In schimb JACQUELINE a stiut sa fie o prietena buna cu cei din bransa ei. A fost alaturi de drama regizorului ROMAN POLANSKI cand i-a fost omorita sotia insarcinata. JACQUELINE BISSET il admirara pe regizor.

Spune ca POLANSKI este un regizor complex si profund, atent la detalii, extrem de rabdator. JACQUELINE a fost superba in rolul LA NUIT AMERICANE a lui TRUFFAULT FRANCOIS.

Actritei i-a ramas in suflet micutul rol din CUL DE COC a lui POLANSKI.Ce ii mai place JACQUELINEI? IMI PLACE COMPLEXITATEA! Ar juca intr-un film in ROMANIA daca s-ar gasi cineva sa o plateasca pe masura.

"NU REFUZ UN FILM IN ROMANIA. DEPINDE DE FILM, DEPINDE DE ROL. EU NU AM LIMITE DECAT CELE MATERIALE,IN CEEA CE PRIVESTE UN SCENARIU. DE AICI AR  TREBUI SA INCEAPA O DISCUTIE."

Nu mi se par exagerate pretentiile unei actrite care a primit chiar la noi in tara la CLUJ  un premiu special pentru contributia pe care a adus-o cinematografiei mondiale. JACQUELINE BISSET a fost nominalizata  de 4 ori la GLOBURILE DE AUR si o data la Premiile CESAR si o data la Premiile EMMY.

Vreti sa imi spuneti ca o femeie, actrita celebra, premiata, cea care a jucat intr-o parodie dupa CASINO ROYALE in care a fost O BOND GIRL, ea, superba JACQUELINE s-ar uita la un jurnalist roman pe nume POMPILIUS ONOFREI? Jacqueline a fost in preajma unor barbati ca DEAN MARTIN, FRANCOIS TRUFFAULT, MARCELLO MASTROIANI, STEVE MC QUINN.

Totusi POMPILIUS ONOFREI spune ca intre el si JACQUELINE exista sentimente si incredere. O spune el dar ea? Cand o sa vina JACQUELINE sa spuna ca este atrasa de barbatul POMPILUS ONOFREI atunci o sa cred ca intre ei doi este ceva. Pina atunci mi se pare o exagerare.

Nu este vorba de o idila. E ceva de bun simt asa cum spunea si POMPILIUS  sa se ocupe de JACQUELINE pe timpul sederii ei in ROMANIA. Actrita este indragostita de padurile si muntii nostri, de peisajele mirifice.

Isi  doreste sa vada MARAMURESUL. A vazut ROMANIA in aproape toate anotimpurile. A vazut marea, a vazut muntii. JACQUELINE BISSET s-a indragostit de ursii si cateii nostri. S-a interesat de soarta lor si a constatat ca cei de la BRASOV se ocupa de ursi si sunt organizati.

Intrebata de jurnalisti  daca aici in ROMANIA sunt probleme, eleganta JACQUELINE a spus ca peste tot in lume sunt probleme. N-or fi ele toate problemele aici la noi. Frumos spus JACQUELINE.!

Actritei ii mai plac. viata la tara, florile salbatice si satucurile noastre romanesti. Of, cat de departe am ramas de lumea civilizata! De aceea satele noastre au devenit atragatoare pentru straini. Unde mai poti vedea mocamita, paduri ,cat a mai ramas din ele,animale in salbaticie. Si noi ne batem joc de animale, de cai, de ursi!
Speram ca jurnalistul de  la ROMANIA ACTUALITATI care are o emisiune SEMNATURI CELEBRE sa nu considere ca JACQUELINE este doar o semnatura celebra.

Sa pastram decenta si sa nu amestecam lucrurile.Ce e profesie e profesie si ce intra in sfera sentimentala e cu totul alceva. Cine isi doreste sa fie promovat daca nu jurnalistul ONOFREI? Cine l-a intrebat daca exista ceva intre el si JACQUELINE? Ar fi putut sa fie mai decent in atitudine dupa parerea mea.

Oricum nu cred ca JACQUELINE este o femeie ce poate fi lesne pacalita. Chiar daca e la o varsta la care ai preocupari mai interesante decat sa ai idile  intr-o tara de care se vorbeste mai mult decat se probeaza cu fapte!
MAI POTI CITI