Biografie Jacqueline Bisset iubita Pompilius Onofrei

Biografie JACQUELINE BISSET o englezoaica ce se iubeste cu un realizator de radio din Romania
  • Nume complet: Winifred Jacqueline Fraser Bisset
  • Data nasterii:  13 Septembrie 1944
  • Locul nasterii: Weybridge, Surrey, Marea Britanie
  • Varsta:  68 ani
  • Zodie:  Fecioara
  • Inaltime:  1.69 m
  • Culoarea ochilor: verzi
  • Culoarea parului: castaniu

In Jacqueline Fraser Bisset 1965 debuteaza in comedia " The Knack ...and How to Get It " unde interpreteaza un mic rolisor incredintat de regizorul Richard Lester .
biografie Jacqueline  Bisset blog vedete

Odata patrunsa in lumea filmului, Jacqueline Bisset a impresionat initial prin frumusetea sa si ochii ei "celebri" in lumea cinematografiei dar norocul de a lucra cu regizori celebri John Huston, Francois Truffaut, George Cukor, Roman Polanski.

Jacqueline  Bisset s-a bucurat de unele dintre cele mai elogioase cronici din cariera ei, pe lângã o nominalizare la Globul de Aur la categoria “Cea mai bunã actritã de dramã”.

Filmul a fost bine primit atunci când a avut premiera la Festivalul Filmului de la Cannes Film Festival si a avut succes în întreaga lume.

Jacqueline  Bisset nu a fost casatorita niciodata , a avut mai multe legaturi romantice dintre care cea mai importanta este legatura de dragoste de lunga durata cu actorul elvetian Vincent Perez

Filmul favorit al Jacquelinei Bisset, in care a interpretat rolul Julie este " Nuit américaine, La ", regizat de François Truffaut si nominalizat la Oscar.

Jacquelinei Bisset este nasa Angelinei Jolie, filmeaza in continuare atat in Europa cat si in America in filme si seriale TV si este la fel de frumoasa si plina de farmec ca in anii ei de glorie.

wiki Jacqueline  Bisset vedete blog
Biografie Jacqueline Bisset

Desi foarte multe actrite de la Hollywood reusesc cu greu sa obtina roluri dupa varsta de 40 de ani, in special roluri principale, Jacqueline Bisset este foarte cautata atat in America, cat si in Europa.

Jacqueline Bisset si Pompilius Onofrei au fost fotografiati de paparazzii ziarului CANCAN in ipostaze intime intr-o loja a Teatrului Odeon si, ulterior, intrand impreuna in hotelul in care diva era cazata si pe care Onofrei l-a parasit abia a doua zi.
MAI POTI CITI