Biografia OLIVIA STEER MOISESCU "englezoaica" devenita LADY si sotie de jurat-

Frumoasa OLIVIA STEER vine din ORADEA si s-a nascut in zodia Capricornului la 30 decembrie 1975. Are un sot vedeta, si ea insasi este o vedeta daca ar fi vorba si doar sau numai de bunul simt si devotiunea cu care isi ingrijeste familia.

Reuseste cu succes sa aiba grija de ANDI MOISESCU si de cei doi baieti extrem de reusiti : DAVID si LUCA. Pe vremea cand ANi MOISESCU ii facea curte asidua OLIVIEI, presa a vorbit cu multa caldura de relatia lor. Si fiindca OLIVIA se distingea prin finete , inteligenta, si umor presa i-a spus : "MICUTA ENGLEZOAICA".

 Cu rabdare si multa dragoste fara sa sara peste nici o etapa, relatia lor a decurs incet incet spre o dragoste profunda. Si dragostea profunda duce inevitabil la casatorie. Din 2004 OLIVIA STEER devine OLIVIA MOISESCU.

"MICUTA ENGLEZOAICA" a fost o mireasa nespus de frumoasa, de fapt  ea si ANDI au fost doi miri reusiti, iar nunta a fost reusita. Inconjurati de prieteni si colegii de trust din PRO-TV, si de nasul CRISTIAN TABARA.

bibliografie olivia steer blog vedeteCasatoria lor este si azi conform unui basm, traiesc fericiti. OLIVIA a devenit din "MICUTA ENGLEZOIACA", LADY OLIVIA. Si este cu adevarat o lady, chiar si emisiunea pe care o prezinta ne prezinta "DOAMNE DE POVESTE", istoria romantata a unor femei puternice, fie ele actrite, politiciene sau cu meserii mai ciudate. Chiar i se potriveste aceasta emisiune.

Daca te uiti atent in ochii OLIVIEI vei vedea o usoara umbra de tristete. Atat tatal cat si sora sa  au pierit din cauza necrutatorului cancer. Evident ca a suferit, dar ii poarta o vie amintire parintelui.

In schimb, la moartea surorii, ANDI a fost langa ea si a sustinut-o. Iar baietii, plus nepotelul, baiatul surorii ei au ajutat-o sa treaca mai darz peste durere. OLIVIA s-a speriat si s-a hotarat sa adopte un stil de vita sanatos.

I-a convins pe cei ai casei si chiar si pe multi din prietenii lor ca dieta raw-vegan este una benefica pentru organism. Olivia se simte in forma de cand a adoptat acest regim de viata. Bucatele gatite de OLIVIA arata bine si chiar au gust si aroma. Daca nu ma credeti , intrati si pe blogul OLIVIEI.

OLIVIA are un mod de a scrie atragator si delicat. Imbraca retetele sub forma unor povesti si asa totul se citeste cu placere. LUCA si DAVID mananca dulciuri sanatoase si gustoase. OLIVIA spune ca ANDI este un sot de poveste.

OLIVIA STEER a fost incurajata sa scrie chiar de NISTORESCU , pe vremea cand lucra la EVENIMENTUL ZILEI. Dar pasiunea pentru media o are inca din liceu.

Prezenta stiri pentru o televiziune locala. S-a simtit legata de genul-reportaj, si apoi chiar a castigat un premiu pentru reportaj. Minunata Satena a scris chiar si pentru o revista glosy-MIRESE.

Reportajele OLIVIEI erau adunate in "POVESTILE OLIVIEI".Proaspat sosita in BUCURESTI, OLIVIA a prezentat stirile de dimineata de la PRO-TV.

Divertismentul i s-a potrivit si dat fiid si calitatile sale fizice , a devenit colega lui BANICA la "DANSEZ PENTRU TINE". OLIVIA  a fost mult mai potrivita pentru "DANSEZ decat IULIA VANTUR.

olivia steer biografie sotie andi moisescu blog vedete
Dar a renuntat, intrucat ea si ANDI asteptau primul lor copil. Dupa nastere OLIVIA s-a ocupat de emisiunea BUSINEES MAGAZIN. Acum Lucreaza la "DOAMNE DE POVESTE".

Ce este de admirat la OLIVIA este lipsa ei de infatuare, si aici cred ca "de vina" este buna ei educatie ardeleneasca. OLIVIA se considera invatacel cand vine vorba de a fi un bun parinte. Spune cu umoe ca ea este invatacel iar ANDI, DAVID si LUCA sunt profesorii.

Dorinta OLIVIEI este de a deveni in parinte premiant. De a putea impreuna cu ANDI sa le ofere libertatea baietilor de a lua deciziile propii fara a fi inhibati sau presati. Toate cuplurile care au copii incearca sa fie buni parinti dar indraznesc sa spun ca OLIVIA si ANDI vor reusi.

Andi e responsabil de organizarea concediilor in familie. Se duc cu baietii in zone in care pot admira natura si pot manca sanatos. Din cand in cand, ANDI o rapeste  pe OLIVIA si fug intr-un weekend european.

Ultima escapada a celor doi a fost in orasul lor preferat ROMA. Fiind doi oameni care iubesc cultura, istoria si arta era firesc ca ROMA  sa fie pe gustul lor.

Sunt o familie linistita si fericita. Isi impart grijile bucuriile si fericirea de a fi impliniti. Iar OLIVIA STEER ramane una din cele mai agreabile vedete ale PRO-TV-ului.

Daca OLIVIA este o lady, atunci, juratul de la "ROMANII AU TALENT" este un adevarat gentleman. O familie nobila! 

OLIVIA imparte zilnic zambete, imbratisari si vorbe bune. Asa este sigur ca armonia familiei este in siguranta. Si OLIVIA nu isi doreste altceva mai mult decat sa aduca permanenta armonie in familie.

LUCA este mandria taticului ANDI,  "ESTE UN TALENT NATIV, NEPRELUCRAT, bate toba, tine ritmul, iar DAVID, baiatl cel mare este pasionat de desen si pictura. Baietii dovedesc de mici ca isi mostenesc ambii parinti.

Poate vom trai , cel putin unii dintre noi pana cand LUCA si ANDI vor fi mari si le vom lua un interviu.

Iar baietii vor povesti cu drag de mami si tati, doi oameni  care au obtinut performante in meseria lor.