Biografia petrecerii aniversare a CRISTINEI GUSITA constanteanca devenita amanta si femeie de afaceri de miliardar de DUBAI

Constanteanca Cristina Gusita (FOTO), omul de incredere al seicului MAX HABTOOR, si-a aniversat ziua de nastere in clubul exclusivist al iubitului si mentorului MAX al HABTOOR numit XL-BEACH CLUB. A implinit26 sau poate chiar 27 de ani. Dar cui sa ii pese de numarul anilor din buletin?

blog vedete crsitina gusita wiki monden
Cristina "da pe spate" toti barbatii cu bani, fie ei oameni de afaceri, fotbalisti sau actori. Se spune ca fotbalistul FABIO CANAVARRO s-ar fi bucurat de atentia CRISTINEI sau poate invers.

In orice caz, totul trebuie sa fie in acordul si din acordul seicului MAX mare cunoscator al frumusetilor feminine de la Constanta la Moldova si pina hat departe in Rusia sau America. In urma cu sase ani , CRISTINA l-a cunoscut pe MAX.

Proaspat absolventa de facultate, CRISTINA s-a dus cu tupeu dar flturand din gene si i-a susurat in urechi seicului rugamintea ei de a lucra intr-o firma cu potential ca cea a lui MAX. Sensibilizat de privirea albastra a brunetei  si parandu-ise ca formele CRISTINEI se inscriu in genul lui, MAX i-a dat de lucru.

Nu inainte de a o trimite la un training de 2 luni. Si sa vezi marire acum pe constanteanca cu tupeu. Nu stim ce va fi invatat "domnisoara" in cadrul trainingului dar lui MAX i-a placut.

Si din toate frumusetile si inteligentele femei de pe planeta, la averea sa, MAX i-a facut cadou un job de milioane si i-a acordat statutul de mana dreapta si probabil amanta favorita din harem.

Astfel ca in prezent,CRISTINA GUSITA se invarte numai prin cercuri elitiste si calatoreste cat de des i se da voie cu avionul si elicopterul prezidential. GUSITA tine strans de fraiele a nu mai putin de 4 afaceri din numeroasele pe care le detine MAX.

Meseria de PR MARKETING&EVENT MANAGER i se potriveste de minune. Pai la cat este ea de frumoasa ce credeti ca i s-ar fi potrivit mai bine decat sa invarta sticlele de sampanie sa dansezesi sa atraga barbatii cu bani? Se distreaza, dar noi banuim ca doar imbina utilul cu placutul prin cluburile de noapte din ST. TROPEZ.

Prin "munca asidua" drept rasplata pentru mnageriatul extra profesional, GUSITA a bifat ca locuri vizitate: LONDRA, MIAMI, IBIZA, SAINT TROPEZ, LA BANKOK.Si uite asa trecut-au anii si "CRISTINICA de CONSTANTA" a devenit  mare. A implinit 27 de ani. 

Si si-a serbat micuta ziua intr-o companie stilata. Dar cum de nu am aflat cine i-au fost invitatii? Oare RAMONA GABOR a fost invitata?

Credem ca nu, RAMONA mai are mult de invatat. E doar la grupa pregatitoare, dar cu multa perseverenta va gasi ea un brat puternic de arab care sa ii dea si ei  sa managerieze ceva.

O stiti pe frumoasa CRISTINA SZEIFERT? Ei, o blonda ravisanta mare cuceritoare de profesie. Model si iubitoare de putere, CRISTINA a ramas inmarmurita de frumusetea CRISTINEI GUSITA atunci cand s-au intalnit intr-un club de noapte la SAINT TROPEZ.

Si Cristina SZEIFERT sora celebrei BRIGITTE SFAT a decretat-o pe constanteanca CRISTINA GUSITA drept "CEA MAI FRUMOASA ROMANCA" din DUBAI.Mai pe scurt de cenu, CRISTINA DI CONSTANTA DUBAI.

Neinfricata GUSITA va deveni mai tare ca o "BLONDA SUPREMA". Isi conduce afacere, de fapt afacerile seicului cu mana forte.

Gusita este si activa pe FACEBOOK. Asa am aflat si cateva din preferintele sale. SOC SOC SOC! GUSITA are si carti preferate, deci ea si citeste sa nu credeti ca se balaceste toata ziulica la piscina.

Asculta muzica romaneasca si desigur araba. Dintre cantaretii romani ii prefera pe HORIA BRENCIU si cantareata aromana SIRMA GUCCI. Mai sa credem ca GUSITA e aromanca.

Filmul preferat este UNDREGONE si bineinteles, SLAM DOG MILIONARE. A, dar care credeti ca este cartea preferata a GUSITEI?

vedete blog cristina gusita wiki
OF COURSE, "MEMORIILE UNEI GHEISE". Probabil ca este material de studiu si de incantare mai apoi a scumpului ei MAX.

Dar cum de nu este geloasa CRISTINA pe seic? Avand spatele asigurat, ca o buna "iubita", mai inchide si ea ochii la infidelitatile lui MAX. Stie si ea ca ce e frumos place mai intai inimii barbatului.
Important e ca dragul de seic sa se intoarca din cand in cand la ea.

Doar ea nu pleaca nicaieri, unde e mai cool ca in DUBAI? CRISTINA se lauda ca isi insoteste iubitul la meciurile de polo. Face parte din cluburile exclusiviste ABU DHABI POLO si BIN DRAI POLO.

La atata opulenta si minunatii ce cadou o fi primit CRISTINA GUSITA la aniversare? Poate MAX ii va da pe mana cea de-a cincea afacere, asta da cadou. Si pentru ca vine vara si CRISTINEI , marea doamna de fier a afacerilor din DUBAI, va tanji dupa locurile natale. o asteptam pe plaja noastra amarata din MAMAIA.

DOMN PRIMAR va organiza niste festivale de FASHION WEEK si aprope sigur ca am putea sa o vedem pe CRISTINA pe plaiurile natale. Fetelor, luati-va carnetele pentru a face un curs intensiv de PR cu doamna CRISTINA GUSITA.

Nici o facultate din lume nu o sa va aduca atatia bani si admiratori ca-n DUBAI. Si mai faceti doua ture de sala si ceva inot. Poate cineva din stuff-ul CRISTINEI GUSITA va va remarca.

BRAVO  CRISTINA GUSITA! "CONSTANTA ARE CU CINE SA MANDRI"! Pentru aniversarea viitoare iti vom inmana cheia de cetatean de onoare al CONSTANTEI!

Invidiosilor, "CRISTINA GUSITA RULES"!
MAI POTI CITI