BIOGRAFIA LAVINIEI TATOMIR PINTEA, femeia a carei dragoste trece eternitatea

LAVINIA TATOMIR PINTEA nu si-a dorit notorietate dar a primit-o fara voia ei. Este cea pe care presa a numit-o: "FATA CARE ADUCE PLOAIA"

La 11 ani s-a despartit de copilarie si s-a maturizat  prea devreme. A vazut suferinta oamenilor. S-a nascut in CRAIOVA la 2  septembrie 1980 intr-o zi in care ploua infernal.

Tatal ei este medic iar mama este profesoara de istorie. LAVINIA are un frate mai mic si o sora OANA din prima casatorie a tatalui. In prezent traieste alaturi de parinti in casa boiereasca cu rezonante istorice.

Este o femeie activa iar durerea despartirii de barbatul care i-a fost alaturi doar 7 ani a facut-o sa realizeze ca viata merge intotdeuna inainte indiferent de ce ni se intampla in aceasta viata.

L-a cunoscut pe ADRIAN PINTEA pe vremea cand avea 16 ani iar in 2 septembrie 2000 avea sa devina LAVINIA PINTEA. Au trait o dragoste care aproape e ireala.

lavinia tatomir biografie
ADRIAN PINTEA era un barbat de o fidelitate revoltatoare explica LAVINIA. Iar ea este o femeie care are si a avut mereu standarde ridicate in ceea ce priveste viata de cuplu.

Dupa moartea lui ADRIAN, "MIRESUCA" asa cum ii placea actorului sa o alinte a adus un omagiu sotului iubit si a scris o carte in care povesteste dragostea lor.

LAVINIA este mandra ca a absolvit MEDICINA si  in prezent urmeaza cursuri DOCTORALE IN STIINTE MEDICALE. Este prezenta alaturi de colegii sai la diverse conferinte medicale.

Este fericita ca a ajuns sa profeseze la URGENTE acolo unde traiesc adevaratii eroi ai zilelor noastre dupa cum spunea si ADRIAN PINTEA. Lavinia a avut de infruntat o experienta traumatizanta, s-a judecat prin tribunale cu sora si tatal lui ADRIAN.

Dar a iesit invingatoare si crede ca probabil trebuia sa invete si sa primeasca acesta lectie de viata. Au trecut 5 ani de la moartea sotului iubit si LAVINIA stie ca ei i-a fost menita o singura mare iubire. "NICI UN BARBAT NU IL VA PUTEA INLOCUI NICIODATA PE ADRIAN".

"EU TE IUBESC SI VREAU SA CONSTRUIESC O VIATA CU TINE. VEZI, TU E PRIMAVARA TOTUSI."

"TE IUBESC MAI MULT DECAT POTI STII TU. IN TINE ESTE CHEIA SPRE BUCURIA SIMPLA SI CURATA A VIETII MELE. AI GRIJA DE EA.

Lavinia Tatomir Bioenergoterapeut
Sunt doar cateva din declaratiile pe care i le facea ADRIAN dar SPUN TOTUL despre dragostea care i-a unit. AZI, LAVINIA spune ca face exact aceleasi lucruri pe care le-ar fi facut daca ADRIAN ar mai fi trait.

Talentul ei de bioenergoterapeut il foloseste in slujba oamenilor. LAVINIA TATOMIR PINTEA este o femeie cu totul si cu totul deosebita.

Are in lucru o a doua carte. Va scrie despre ultimele zile ale ACTORULUI ADRIAN PINTEA, despre spaimele, clipele de bucuri, de succes. DESPRE IUBIRE ,TEATRU, OAMENI. Despre cum sunt artistii atunci cand se lasa cortina, despre culise.

Asteptam ca acesta carte sa vada lumina tiparului si s-o ascultam pe LAVINIA. Cand o vezi atat de aparent firava  si-ii prinzi privirea arzatoare nu ai cum sa nu fii impresionat.

LAVINIA TATOMIR PINTEA este norocoasa ca a putut trai DRAGOSTEA la o intensitate atat de mare. Cateodata si cuvintele palesc in fata ei a dragostei.
MAI POTI CITI