ANDI MOISESCU-BIOGRAFIA UNUI BARBAT DESTEPT, ELEGANT si FAMILIST

ANDI MOISESCU a pornit in viata la 26 octombrie 1972 in BUCURESTI. Tatal lui este regizor, fost mai bine zis. ANDY si fratele sau mai mic TUDOR au fost crescuti de catre mama si bunicii din partea materna.

cv online andi moisescu
Bunicul, un fost ofiter de cariera ii invata pe baietii in vacantele de la MANGALIA sa iubeasca ordinea sa fie calculati  sa citeasca si sa aprecieze lucrurile la valoarea lor. Sa nu isi lase viata pervertita de minciuna ura sau ipocrizie.


Atat ANDI cat si TUDOR au crescut frumos si au cariere de succes. Impreuna conduc azi cu succes am spune noi  propria firma RED SPIKE FILM.

ANDI a stiut ca vrea  sa reuseasca de mic. Nu ii este niciodata rusine sa recunoasca ca a vandut ziare la statia de metro "PIATA ROMANA" Avea 17 ani cand si-a sarbatorit aniversarea in radio online. Un extraordinar om de televiziune un om de media trebuie musai sa fi trecut prin radio.

Asa a facut si ANDI. A fost la UNIFAN RADIO, Ce pacat ca nu mai exista, Radio COSATINESTI, UNIFAN RADIO si in sfarsit RADIO PRO-FM. In 2006 este numit director la  radio PRO-FM si tot atunci intra in televiziune. Si de atunci nu a mai parasit televiziunea.

Pentru succesul in TV ii datoreaza recunostiinta si un permanent "JOS PALARIA" lui MIHAI CALINESCU. El a fost mentorul lui ANDI si spre deosebire de alti colegi de breasla ANDI recunoaste valoarea oamenilor care au contribuit la formarea lui profesionala.

Castiga experienta profesionala cu fiecare emisiune. In CV-ul lui ANDI gasim  emisiunile :

ORA7, BUNA DIMINEATA
TE UITI SI CASTIGI
MARCA INREGISTRATA
ORA ZERO
TEO SI ANDI

andi moisescu blog wiki
Din 2007 pina in prezent se ocupa de cea mai titrata emisiune de publicitate si advertising care a adunat deja 10 sezoane.O face cu multa pricepere si daruire.

ANDI iubeste ordinea matematica in orice face, fie ca e vorba de familie sau profesie. Spune amuzat ca are toate chitantele de la intretinere arhivate. Le are si pe cele de acum 5 ani.

In ograda PRO-T ANDI isi "pescuieste" jumatatea perfecta in persoana OLIVIEI STEER. Sunt casatoriti din 2004 si au impreuna 2 baieti frumosi si destepti intocmai ca parintii, LUCA cel mic si DAVID.

OLIVIA STEER ,ardeleanca din ORADEA are grija de familie si ii invata sa traiasca ECO. Se ocupa impreuna de cresterea si educatia copiilor iar ANDI reuseste sa le ofere cele mai reusite vacante in afara tarii.

ANDI MOISESCU va schimba prefixul anul asta , va implini 40 de ani dar zicem noi nu se cunoaste. A ramas acelasi barbat frumos si cool. Stie sa fie elegant in orice imprejurare.

Are un nealterat simt al umorului dar uraste inca din vremea facultatii tiparele,definitiile. ANDI a absolvit FACULTATEA DE MATEMATICA.
Se ocupa si cu prezentarea de evenimente si mai nou este jurat la "ROMANII AU TALENT"

Noi credem ca este cel mai simpatic jurat  zambetul lui sugubat ne cucereste. Atunci cand rade o face din toata inima. Se vede ca are o inima mare cu greu reuseste sa fie scortos si rau.

Este o prezenta incantatoare pe oriunde trece. Conduce o afacere care ii merge bine. Dar pentru asta munceste cu sarg. Si-a adunat linga el o echipa de profesionisti . Pentru ANDI si echipa totul se trateaza cu seriozotate si pasiune.

Si asa ANDI este un barbat de succes, talentat, si fara fite. Este printre putinii oameni care merita  statutul de vedeta. Asta daca in ROMANIA am avea si noi cu adevarat VEDETE.

Oricum ANDI MOISESCU ramane inventatorul salutului de inchidere marca ANDI MOISESCU:
"Cu VOIE BUNA
MA INCLIN",
ANDI MOISESCU

Blog www.andimoisescu.ro
MAI POTI CITI