Biografia cantaretei LIL LEE sau LEELIANE-Din Banat pina in DUBAI, Single-uri care cuceresc topurile internationale

Este o blonda apetisanta ce vine de pe malurile Begai, orasul Timisoara. Plaiurile mioritice nu ii sunt pe plac de aceea s-a decis sa cunoasca faima in strainatate. Mare noroc cu FACE BOOK-ul caci timisoreanca coresponda pe Facebook cu o mare parte de DJ cunoscuti si apreciati. 

Norocul blondei s-a numit DJ PAUL RICHARD un italian care a crezut in vocea ei. Colaborarea dintre cei doi a fost fructuoasa si asa a vazut lumina zilei melodia si apoi videoclipul VIP.

biografie LIL LEE timisoara blog vedete
Adăugaţi o legendă
Nu avea cum sa nu fie un succes.Toata lumea, dar mai ales fetele isi doresc sa fie  persoane importante. Si fetele iubesc limuzinele, sampania, rochiile si bijuteriile. Intr-un cuvant viata de lux.

Pentru LEELIANE sau LIL LEE una si aceeasi persoana, nu este un vis, o fantasma este realitatea pe care o traieste.

Luna trecuta banateanca a fost la o petrecere in Italia la lansarea noului sau single.

Impreuna cu DJ PAUL si stafful s-au plimbat cu limuzina si au avut parte de o tratatie de vedete, sampanie, fructe si muzica din boxe.

Despre piata muzicala autohtona are o parere proasta. Spune cu voce raspicata fara sa -i fie teama ca este imposibil sa te lansezi in muzica daca nu indeplinesti anumite conditii. Iata ce spune blonda:

"In ROMANIA daca nu cunosti pe cineva, nu platesti sau nu prestezi sexual nu existi, nu ai ce cauta". LEELIANE nu vrea sa faca astfel de compromisuri. Este fericita ca melodiile sale au succes in Italia, in Dubai.

Banateanca se lauda cu vanzarile a 4 Cd-uri. A avut norocul sa colaboreze cu DJ DA SILVA cel mai cunoscut DJ roman de succes din IBIZA cu care a colaborat la single-ul ANOTHER TOY.

Grecia, Italia, Franta, Albania, Thailandaa si DUBAI sunt tarile unde muzica sa este cunoscuta. Ca veni vorba de DUBAI , LEELIANE este indragostita de frumusetea acestui taram care respira a lux si bogatie.
Spera ca in urmatorii trei ani sa locuiasca in Dubai, asta i-ar aduce implinire " asa crede blonda. Da, timisoreanca este o femeie hotarata. Stie ce vrea. Sa aiba succes, sa calatoreasca sa simta viata palpitand. La televiziunile de la noi nu a fost,exceptia o constituie vizita pe care a facut-o matinalilor de la NEATA cu RAZVAN si DANI.

Blondina si-a indeplinit un vis. A vazut stadionul din Madrid si a avut onoarea si norocul de a-l cunoaste pe gloria fotbalului brazilian CRISTIANO RONALDO. Se pare ca fotbalistul a fost cucerit de LIL LEE.

Are lipici timisoreanca la barbati. In vacantele din MIAMI a fost la o petrecere unde i-a cantat lui ANDO-ANDONE aka "FALCOSUL" melodia preferata. Deocamdata astrele tin cu ea. Isi construieste cu pasi marunti dar siguri o cariera in muzica, concerteaza in tari diferite si isi savureaza succesul. Daca isi va gasi si jumatatea chiar ca putem spune ca este o femeie norocoasa.

Numai faptul ca poate sa locuiasca cu forme legale in DUBAI inseamna noroc. Sa guste din cupa succesului in aerul cald al tarii care respira lux, calm si voluptate.

Noi visam sa ne facem o vacanta pe acolo. Si ar fi culmea sa ne distram intr-un local unde LIL LEE canta. Si sa ne declaram mandri ca este o romanca de-a noastra. Dar asta e cu totul alta discutie.

In ROMANIA traim cam tot pe principiul "SA moara si capra vecinului".  Ba mai nou, sa moara si vecinul!
Succes in cariera, LIL LEE. Si sa nu faceti confuzie intre ea , timisoreanca si LILI Sandu care isi alese pe vremuri acelasi nume de scena..
MAI POTI CITI