Biografia CATALINA OTALVARO femeia perfecta pentru fotbalistul Falco

CATALINA OTALVARO WIKI

Catalina este noua revelatie a top modelelor. Are sange fierbinte doar s-a nascut la Cali valle del Cauco in Columbia. E nascuta in zodia Sagetatorului la 15 decembrie 1988.

biografie catalina otalvaro lenjerie intima blog vedete.jpg
WIKI Catalina Otalvaro
Deocamdata este extrem de solicitata pentru cataloage de lenjerie intima si pentru costume de baie. Nu a defilat prea mult pe podium. La cat este de frumoasa  isi permite sa fie un model de top . Nu a ajuns la VICTORIA S SECRET dar are tot timpul.

Asemanarea cu superba ADRIANA LIMA o flateaza dar nu ii plac comparatiile. II lasa pe altii sa compare sa descifreze misterul frumusetii ei. Care strabate clar din fotografile unde CATALINA este mereu zambitoare.

CATALINA OTALVARO are un gand ca o aspiratie. Isi doreste sa ajunga in Europa si pentru asta  e hotarata sa cucereasca inima unui barbat care sa ii indeplineasca acesta arzatoare dorinta.

In acest sens CATALINA a pus ochii pe fotbalistul de la REAL MADRID -FALCO. Fotbalistul a fost vrajit de frumusetea columbiencei. Dar CATALINA a ramas tot in tara natala.

Internautii o voteaza pe CATALINA drept cel mai sexi model. Evident ca numele ei figureaza in orice top cu femei frumoase. Toata lumea este de acord ca tanara CATALINA OTALVARO are un viitor frumos inainte.

Asta daca nu se va multumi sa fie o iubita de fotbalist sau om de afaceri.Asteptam si noi sa vedem cum ne va surprinde CATALINA si cat de mult isi doreste sa evolueze. Pentru o cariera stralucita in moda iti trebuie si inteligenta nu numai un corp perfect.

CATALINA OTALVARO este cu siguranta o femeie atragatoare!

Unii zic ca este cea mai sexi top model de lenjerie,

Mai are nevoie si de altceva pentru a reusi?

Sufera oare CATALINA de pe urma frumusetii ei?
MAI POTI CITI